Hoe kan ik mijn armhaar verbergen?

Hallo, ik ben een meisje met nogal veel en donker armhaar.
Ik schaam mij hiervoor dus wouw ik het laten harsen of bleken.
Mijn voorkeur gaat naar bleken omdat ik gelezen heb dat harsen pijn doet, maar kan iemand mij uitleggen wat dat is en waar je voor een goedkope prijs ontharingscreme of bleekcreme of zoiets kan kopen?
En doet het pijn of zijn er risico's ofzo?
Scheren doe ik het zeker en vast niet want daar krijg je meer haar van!
ALvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

bij de meeste drogisterijen is het wel verkrijgbaar als: etos kruidvat D.A. enz. ik heb ook ff een link bijgevoegt met eventuele tips en/of bijwerkingen. Veet kost tussen de 5-10 euro geloof ik.

Ik denk dat veruit het grootste deel van de vrouwen die iets aan hun okselhaar doen het SCHEREN Dat van harder groeien en donkerder en dikker worden is ECHT een broodje aap verhaal. De haren zijn vaak al dik en donker dus hoe erg kan het worden???? Groot voordeel van scheren is dat je zo'n (iets duurder die zijn VEEL prettiger) wegwerpscheermes in de douche legt en dat haal je er (desnoods elke dag) even langs als je gaat douchen, fluitje van een cent, en 1 minuut werk en dan ben je altijd glad. Harsen, doet vooral daar HEEL VEEL pijn EN het kan alleen op haren van toch minimaal 0,5 cm lengte dus heb jij net een leuk feest is je haar net te kort om te harsen MAAR je ziet het wel zitten, dat is dan pech. Bleken heb ik zelf ook geprobeerd op mijn benen (in een heel ver verleden) maar dat doe je met waterstofperoxide en daar krijgt je hid uiteindelijk last van (irritatie of zelfs uitslag) Ontharingscreme is niet veel anders dan scheren alleen veel lastiger te doen, je moet het opbrengen, bij die dikke haren een hele tijd wachten dan dan weer afspoelen. Is je huid gevoelig gaat ook dat irriteren (dat kan scheren trouwens ook wel wat doen maar nog wel het minst van alle opties) Toegevoegd na 45 seconden: hid = huid Toegevoegd na 24 minuten: o ja, en het voordeel van het haar verwijderen (dus boven bleken): die haren zijn er om geur vast te houden. Vroeger in de oudheid vast nuttig om de juiste man te lokken maar nu ruiken we graag nog fris aan het eind van de dag. Oksels zonder haar ruiken langer fris dan met flinke dotten haar erin

Een bezoek aan een goede schoonheidsspecialiste lijkt me hier echt op zijn plaats. Het harsen doet deze professional waarschijnlijk niet echt pijnloos, maar ook niet om er over te gillen van de pijn. Na harsen blijft het zeker 6 weken netjes. Soms komen de haartjes dunner en pluiziger terug. Niet zelf mee klunzen!!

Bronnen:
ervaring uit vriendinnenkring

Het beste wat je kunt doen, is je armen bedekken. Door het schuren tegen de kleding namelijk, wordt de beharing beduidend minder. Ik heb er zelf ook erg veel 'last' van (tenminste, geen last ,wel veel armhaar) omdat ik altijd met blote armen loop, en in de winter - als dat niet kan- neemt het zienderogen af. Scheren is geen optie, want dan lijkt het alleen maar erger, omdat dan alle haren TEGELIJK gaan terug groeien in plaats van netjes om de beurt, zodat de totaalhoeveelheid binnen de perken blijft. Zijn het echt heel donkere haren, dan kun je eens contact opnemen met een schoonheidsspecialiste, want donker haar is eventueel te lazeren. Maar dan moet het wel HEEL ernstig zijn. Bleken met waterstofperoxide is wellicht een betere optie. Kost vrijwel niets en werkt uitstekend. (Is trouwens ook de basis van de meeste -dure- blonderingscremes. Het allerbeste is natuurlijk niet je er voor schamen en gewoon zijn wie je bent. Ik vond als kind mijn 'apenarmen' ook vreselijk (en ze zijn nog wel BLOND!) maar als in mijn hele leven drie keer iemand het heeft opgemerkt, is het veel. Veel gedoe om niets dus eigenlijk. Maar dat moet met de tijd komen, als je merkt dat jij eigenlijk de enige bent die het echt ziet en zich er aan stoort ;-)

Je kunt je haartjes laten bleken, hiervoor zijn speciale producten te koop bij de drogist. Je kunt het ook laten harsen bij de schoonheidsspecialiste, of misschien minder pijnlijk, een epileerapparaat gebruiken. Scheren is geen goede optie, want dan komen de haartjes dikker en stugger terug.

Bronnen:
http://www.styletoday.nl/
http://www.styletoday.nl/beauty/getsummerp...

Een vriendin van mij deed altijd citroensap op haar armen smeren en dan in de zon zitten , het bleek dus dat het op die manier blond werd waardoor je de haren niet meer goed zag! & anders als ik jou was zou ik een crème halen bij de Etos en dat smeer je dan op je arm haren en wacht je even en dan na een paar minuten veeg je met een doekje rustig die haren weg en smeer je met aloë Vera je armen in.. Harsen doet inderdaad pijn maar is wel de beste manier om je haren het langst weg te houden

ik zou het niet doen,want iedereen heeft ook armharen ;) gewoon lekker genieten. maar als je echt weg wilt halen zou ik ontharings creme nemen van veet.hele groote fles :)en het doet niet zeer,alleen het ruikt niet lekker omdat het chemisch is. met bleek weet ik niet,maar je krijg soms wel bleke plekken bij je arm.