Hoe krijg ik zo snel mogelijk mijn wallen weg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wallen veroorzaakt door slaaptekort of huilen kun je verminderen door koude compressen. Eigenlijk kun je alles daarvoor gebruiken: theezakjes, schijfjes komkommer, natte wattenschijfjes. Leg ze 10 minuten in de koelkast (niet in de vriezer, dan kun je je huid beschadigen) en plaats ze daarna op je ogen. Laat 5 minuten intrekken. Wallen veroorzaakt door huidverslapping of vetophoping kunnen alleen door een plastisch chirurg verwijderd worden.

Slapen

langere nachtrust nemen en komkommertjes op je ogen leggen. !!

Als het echt om zwelling gaat even een plastic zakje met ijsklontje er in. Dan doekje er om heen en paar minuten op je wallen leggen. Aambeiden-zalf schijnt te helpen; bij mij niet.

om tijd naar bed gaan

Leg 2 gebruikte kamilletheezakjes op je wallen en ze trekken weg als sneeuw voor de zon! Of leg twee ijskoude lepels op je wallen.

Bronnen:
http://wegmetwallen.nl/index.php?option=co...

Er zijn twee soorten wallen, wallen als een soort zakjes (dikkig) onder je ogen, of pigmentwallen (donkere kringen). De eerste krijg je weg door te koelen, dit kan inderdaad met natte kompressen, theezakjes of schijfjes komkommer. Het twee soort wallen, die je te camoufleren. Dat kun je doen met een camouflagestift of een vloeibare make-up!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100