Kan je zonnebrand verdunnen?

Ik heb een kinder zonnebrand factor 50. Nu is deze heel dik en moeilijk smeerbaar. Kan ik deze verdunnen waardoor die makkelijker smeerbaar word? (Nee word niet op kinderen gebruikt) de reden dat ik een kinder zonnebrand heb is omdat de andere zonnebrandcrème's te laag in factor waren voor mij.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het heeft precies de dikte en is gemaakt zoals het gebruikt moet worden. Factor 50 is factor 50 bij het juiste gebruik. Je zult je redenen wel hebben om deze factor te gebruiken, dus ik zou het risico niet nemen. Aan de andere kant als je het echt wilt gebruiken en onhandig vindt, dan kun je het deze week een uurtje proberen ... met risico dat wel. Vergeet niet een goede aftersun mee te nemen. Succes @Soraya1

Ja, je kunt zonnebrand verdunnen, maar dan ga je ook de beschermingsfactor verdunnen.

Nee, Je hebt factor 50 nodig. Hierdoor kun je de zonnebrandcreme niet verdunnen. Stel je doet 1 deel zonnebrand op 1 deel creme zonder SPF, dan wordt de factor 25. In de link (niet de meest wetenschappelijke, maar wel duidelijk) wordt dit goed uitgelegd. Kijk onder: Foundation met SPF Succes! https://www.esthetichealth.nl/zonnebrandcreme-en-make-up Indien je er factor 25 van wilt maken, gewoon 1 op 1 mengen met een goedkope lotion ( dunner dan creme)

Toegevoegd op 22 juni 2019 22:13: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100