Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Minions inkleuren

Minions staan garant voor vrolijke online kleurplaten voor jong en oud. Na het laden ga je verder door op de paarse driehoek te klikken. Kies de Minion kleurplaat die jij het mooist vindt door te bladeren met de pijlen onderaan. Klik op de gekozen kleurplaat en begin met kleuren. Het kleurenpalet komt rechts in beeld, selecteer een kleur met je kwast en klik daarna op het gedeelte in de tekening die je een kleur wilt geven. Kleur zo de hele kleurplaat in. Geen zorgen, je kunt niet buiten de lijnen kleuren. Je kunt jouw ingekleurde tekening downloaden naar jouw computer. Zo kun je deze online delen of printen om te laten zien of weg te geven. . 


De leukste kleurplaten: Minions online kleuren
Kleuren is niet alleen leuk, het werkt ontspannend, rustgevend en inspirerend. Combineer de mooiste kleurencombinaties en wordt een echte kunstenaar. Probeer jij ook een Minions kleurplaat uit?