Ga naar de inhoud

Welk sterrenbeeld is het meest seksueel actief?

Update:
Sterrenbeeld en seks

Wie is het meest seksueel actief in sterrenbeeld-land? Met wie kun je het beste het bed in duiken? Welk sterrenbeeld gebruikt het liefste seks-speeltjes? We gaan het ontdekken! 

Hoe zit het met jouw sterrenbeeld en de zin in seks?

Veel mensen geloven dat de stand van de planeten en sterren onze seksuele verlangens en gedragingen kunnen beïnvloeden. Als het gaat om seks en seksualiteit hebben mensen verschillende voorkeuren en niveaus van libido. Sommige mensen zijn passief, terwijl anderen graag de touwtjes in handen hebben. Maar heb je je ooit afgevraagd of je sterrenbeeld enige invloed heeft op je seksuele drift? Welk sterrenbeeld is relatiemateriaal, wie is altijd in voor een goede vrijpartij en wie is het beste tussen de lakens? 

Het hoogste libido heeft een Stier

Dit sterrenbeeld wordt vaak beschouwd als het dierenriemteken met het hoogste libido. Als aardeteken zijn Stieren ongelooflijk sensueel en genieten ze van alle aspecten van lichamelijke intimiteit. Ze staan bekend om hun vermogen om de hele nacht door te gaan. Stieren zijn ook zeer ontvankelijk voor de behoeften en verlangens van hun partner, waardoor ze uitstekende minnaars zijn.

Stieren zijn het meest open van alle dierentekens en hebben veel fantasieën. Dit zien ze als een ontsnapping aan het dagelijkse leven – in dit ‘andere’ leven delen ze het liefst het bed met een hele harem mannen of vrouwen, die hun hele lijf verwennen. Stieren hebben het liefste dagelijks seks.

Het teken dat van seksspeeltjes houdt is de Leeuw

Een Leeuw wordt vaak beschouwd als het sterrenbeeld dat het meest van seksspeeltjes houdt. Als vuurteken zijn ze zeer gepassioneerd en genieten ze van alle aspecten van lichamelijk genot. Ze staan ook bekend om hun liefde voor luxe en verwennerij, waardoor ze natuurlijke fans zijn van hoogwaardige attributen.

Ze hebben ook veel zelfvertrouwen en nemen graag de leiding in de slaapkamer, waardoor ze natuurlijke leiders zijn als het gaat om het inpassen van leuke hulpmiddelen in hun liefdesleven.

Welk sterrenbeeld is het meest avontuurlijk in bed?

Dit is een Boogschutter of Waterman!

Bij het verkennen van nieuwe posities tussen de lakens zijn er 2 sterrenbeelden die opvallen. Het 1e sterrenbeeld staat bekend om zijn avontuurlijke houding in bed: de Boogschutter. Dit vuurteken houdt van experimenteren en geeft de voorkeur aan gewaagde seksuele technieken. Deze heldere en onafhankelijke persoonlijkheid is altijd in voor een uitdaging wanneer het gaat om seksuele exploratie. Vurige seks, nieuwe standjes, ze zijn niet bang om iets nieuws uit te proberen. Ze houden van spanning, verwacht geen onvoorwaardelijke trouw. Vooral de mannelijke Boogschutter probeert zo lang mogelijk ongebonden te blijven en zoekt steeds nieuwe en betere seksuele ervaringen.

Het 2e sterrenbeeld dat bekend staat om zijn avontuurlijke houding is Waterman. Dit teken is innovatief en altijd op zoek naar iets nieuws. Ze zijn niet specifiek gericht op fysieke intimiteit, maar experimenteren op gebied van seksualiteit behoort zeker tot de interesse van de Waterman. Ze maken zich snel klaar voor avontuur en vinden het leuk om nieuwe dingen te proberen.

Als het gaat om nieuwe standjes, dan zijn deze 2 sterrenbeelden degenen om op te letten.

Zoek je intimiteit en voorspel? Dit heeft het sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen zijn zeer communicatief en verkennen graag alle aspecten van intimiteit met hun partner. Ze hebben ook een groot aanpassingsvermogen, waardoor ze zich uitstekend kunnen aanpassen aan de behoeften en verlangens van hun partners. Ze houden van (rollen) spellen. Je moet dit sterrenbeeld wel als partner regelmatig blijven verrassen! 

Sterrenbeelden en beste relatiepartner

Dit zijn de juiste combinaties sterrenbeelden voor een relatie

https://www.startpagina.nl/blog/sterrenbeelden-en-liefde-matches

Dit sterrenbeeld moet even op gang komen! Maagd

Maagden kunnen in het begin nogal gereserveerd zijn als het om seks gaat. Als ze zich eenmaal op hun gemak voelen bij hun partner, kunnen ze ongelooflijk sensuele en attente minnaars zijn. Dan gaan ze helemaal los! Maagd houdt ervan om zijn of haar partner helemaal te verwennen. 

Het minst bezig met seks is de Steenbok

Steenbokken zijn meer gericht op hun carrière en persoonlijke doelen dan op hun seksleven, wat kan leiden tot een gebrek aan interesse of betrokkenheid bij seksuele ervaringen. Ze kunnen wat meer aan zichzelf denken, verwacht geen uitgebreid voorspel. 

Dominant in bed zijn de Ram en Schorpioen

Ram, het eerste teken van de dierenriem, staat bekend om hun impulsieve aard. Ze leven het leven met intensiteit, op zoek naar snelle opwinding in alles wat ze doen, ook in hun intieme relaties. Rammen staan bekend om hun passie en vurige energie in de slaapkamer, gedreven door hun onverzadigbare seksuele verlangen. Hun verlangen naar dominantie kan soms overkomen als egoïsme. Rammen streven er altijd naar de controle te hebben, waardoor ze geduchte minnaars zijn die precies weten wat ze willen.

Ook een baas in bed is een Schorpioen!

De Schorpioen versieren is vrijwel onmogelijk, want dit teken neemt altijd de leiding. Ze zijn zelfverzekerd, assertief, en weten precies wat ze willen in de slaapkamer. Als je op zoek bent naar een zachtmoedige en milde partner, dan is de Schorpioen niet degene voor jou. Als je klaar bent voor een wilde rit, riemen vast! Een Schorpioen laat je versteld staan. Schorpioenen houden ook van kinky-seks en wat viezigheid schrikt ze niet af! 

Sterrenbeeld Kreeft kiest niet voor losse flirts 

Kreeften zoeken veiligheid en zekerheid voordat ze hun seksuele verlangens verkennen. Als ze zich op hun gemak voelen, worden ze grote behagers, altijd afgestemd op de behoeften en verlangens van hun partner. Communicatie is essentieel voor Kreeften, en ze geven er de voorkeur aan te praten en contact te maken, voordat ze zich op fysieke intimiteit storten.

Het meest romantische sterrenbeeld is Weegschaal

Voor een Weegschaal gaat romantiek niet alleen over de grote gebaren zoals diners bij kaarslicht of verrassingsreisjes. Het gaat om het creëren van een gevoel van verbondenheid en intimiteit met hun partner. Weegschalen brengen graag kwaliteitstijd door met hun geliefden, of het nu gaat om een gezellig avondje thuis of een gezellig avondje uit. Ze waarderen de kleine dingen zoals handjes vasthouden, knuffelen en hartelijke gesprekken.

Dit sterrenbeeld wil graag versierd worden, Vissen

Het sterrenbeeld Vissen is niet de meest energieke of actieve als het om seks gaat. Ze laten hun partner liever de leiding nemen en initiëren de meeste actie. Dit betekent echter niet dat ze niet gepassioneerd of sensueel zijn. Sterker nog, als het je lukt om Vissen op de juiste manier op te winden, kun je het gevoel hebben dat je in de wolken bent. Vissen legt de focus in bed meer op het plezier van zijn of haar partner dan hun eigen plezier. Een van de belangrijkste dingen om te onthouden bij het verleiden van een Vissen is om gevoelig te zijn met je woorden. Ze staan met beide benen op de grond.

Je dierenriemteken kan enig inzicht geven in je seksuele voorkeuren en neigingen, maar het is belangrijk te onthouden dat iedereen uniek en individueel is. Communicatie, vertrouwen en wederzijds respect zijn de sleutels tot een bevredigend en plezierig seksleven, ongeacht je sterrenbeeld. 

Meer over: