Ga naar de inhoud

Sterrenbeelden en liefde: dit zijn de matches

Update:

Benieuwd of jij en je partner een droompaar zijn? Of ben je op zoek in de liefde en ben je benieuwd wie er goed bij je zal passen? Daar kunnen de sterren je van alles over vertellen. Deze sterrenbeelden zijn namelijk een perfecte match in de liefde.

Zijn jouw en je partner’s sterrenbeeld geen match? Niet getreurd: er zijn natuurlijk nog meer factoren die bepalen of jullie goed bij elkaar passen. Maar volgens de astrologie zijn deze combinaties favoriet.

Ram: Maagd, Boogschutter en Waterman

De perfecte partner voor Ram is iemand die net zo gepassioneerd en ambitieus zijn als zij. Dit hoeft niet over hetzelfde onderwerp te zijn. Of het nu werk is, een hobby, sport, goed doel of academisch doel: zo lang er maar een passie is waar Ram met zijn of haar partner over kan sparren. Een Ram houdt absoluut niet van luie mensen, er moet wel een beetje peper in zitten. Bij Maagd, Boogschutter en Waterman is dat stuk voor stuk zo. Deze sterrenbeelden staan erom bekend veel doelen en dromen te hebben en er niet voor terug te deinzen om deze waar te maken.

Stier: Kreeft, Steenbok en Schorpioen: echte sterrenbeelden liefde

Als Stier ben je het gelukkigst in een relatie met iemand die praktisch, loyaal en consequent in. Stieren houden namelijk niet van drama en gekke uitspattingen, maar van comfort en gezelligheid. De sterrenbeelden die hier perfect bij aansluiten zijn Kreeft, Steenbok en Schorpioen. Een Kreeft zal vooral voldoen aan de behoefte aan geborgenheid die Stier heeft. Een Steenbok kan juist op het vlak van stabiliteit en comfort veel bieden. En je vindt geen trouwere partner dan een Schorpioen.

Tweelingen: Steenbok, Maagd en Vissen

Tweelingen zijn enorm sociaal, intelligent en veranderlijk, en hun partner moet hun snelwerkende hersenen wel bij kunnen houden! Ze worden het gelukkigst van een goed, intelligent gesprek en de sterrenbeelden die hen dat het meest kunnen bieden zijn Steenbok, Maagd en Vissen. Stuk voor stuk intelligente sterrenbeelden, maar wel een stuk praktischer en stabieler dan Tweelingen. Zo houden ze Tweelingen ook een beetje met beide benen op de grond.

Kreeft: Weegschaal, Stier en Waterman

Kreeften zijn emotionele mensen die het liefst hun hart volgen. Hun partner moet daarom niet te praktisch zijn: dat gaat elkaar tegenwerken. Het liefst zijn Kreeften met iemand samen die gevoelig, sensueel en compassievol is. Weegschaal, Stier en Waterman zijn daarom de beste match in de liefde voor dit sterrenbeeld. Zij kunnen de liefde en emotionele steun bieden waar Kreeft zo naar zoekt.

Leeuw: Maagd, Weegschaal en Stier: echte sterrenbeelden liefde

Leeuwen zijn zelfverzekerd, assertief en gepassioneerd. Maar… ze kunnen ook best dramatisch zijn. Het is belangrijk dat hun partner weet hoe ze hiermee om moeten gaan en dat die niet snel over zich heen laten lopen. Een Leeuw wil namelijk groots leven, en het liefst met een partner die net zo moedig en gepassioneerd is als zij. Sterrenbeelden Maagd, Weegschaal en Stier durven dat avontuur wel aan.

Maagd: Tweelingen, Weegschaal en Ram

Maagd is misschien wel het meest ambitieuze sterrenbeeld van de dierenriem. Hun analytische en intelligente brein werkt razendsnel en dat moet hun partner wel bij kunnen houden. De valkuil van Maagd is dat ze kritisch op zichzelf en anderen kunnen zijn, en dat ze lastig kunnen ontspannen. Tweelingen, Weegschaal en Ram kunnen wat lucht en plezier in het leven van de Maagd brengen, terwijl ze ook net zo ambitieus en intelligent zijn.

Weegschaal: Waterman, Boogschutter en Leeuw

Weegschalen houden van comfort en schoonheid. Ze hebben een droombeeld voor zich en willen graag dat het echte leven dit weerspiegelt. Hun ideale partner is daarom zelfverzekerd, gemotiveerd en heeft een goede, verfijnde smaak. Ze delen creativiteit met de Weegschaal en durven zichzelf te laten zien. Daarom zijn de perfecte liefdesmatches voor dit sterrenbeeld Waterman, Boogschutter en Leeuw.

Schorpioen: Stier, Steenbok en Kreeft

Schorpioenen houden van intense relaties vol passie en liefde. Veel mensen vinden Schorpioenen gesloten en mysterieus, en dit komt door hun diepgang en complexiteit. De juiste partner weet de energie van een Schorpioen feilloos aan te voelen en geven de emotionele intensiteit waar ze zo’n behoefte aan hebben. Sterrenbeelden die daar het best tegen opgewassen zijn zijn Stier, Steenbok en Kreeft.

Boogschutter: Leeuw, Tweelingen en Ram

Boogschutters zijn het meest avontuurlijke sterrenbeeld. Ze houden van reizen, nieuwe dingen proberen en mensen ontmoeten. Hun partner moet deze wervelwind van activiteit en dromen wel bij kunnen houden, en gelukkig kunnen Leeuw, Tweelingen en Ram dat prima. Die zitten namelijk ook vol passie voor het leven en gaan maar wat graag met de Boogschutter mee op pad.

Steenbok: Vissen, Stier en Schorpioen: echte sterrenbeelden liefde

Steenbok is praktisch ingesteld, enorm intelligent en weet graag waar hij of zij aan toe is. Ze waarderen trouw boven alle andere waarden binnen een relatie, maar hebben ook graag een heleboel humor om de boel luchtig te houden. De ideale relatie is diep en intens, maar behoud ook genoeg ruimte voor persoonlijke groei. De sterrenbeelden die hier het best bij passen zijn Vissen, Stier en Schorpioen.

Waterman: Weegschaal, Kreeft en Boogschutter

Watermannen houden van unieke persoonlijkheden en ervaringen. Ze durven gek te zijn en buiten de lijntjes te kleuren. Ze oordelen niet snel, iedereen kan volledig zichzelf zijn bij een Waterman. Binnen een relatie matcht een Waterman het beste met mensen die net zo energiek, charismatisch en openminded zijn als zij. De beste matches zijn dan ook Weegschaal, Kreeft en Boogschutter.

Vissen: Schorpioen, Steenbok en Tweelingen: echte sterrenbeelden liefde

Vissen zijn spirituele en gevoelige mensen, vol creativiteit en compassie voor de mensen om hen heen. Hun perfecte zielsverwant is iemand die die energie kan begrijpen en matchen. Dat zorgt voor een intense, maar liefdevolle relatie. De sterrenbeelden die hier het best bij passen zijn Schorpioen, Steenbok en Tweelingen.

Meer over: