Ga naar de inhoud

Seks met warm weer? 5 beste standjes

Update:
Seks met warm weer

Seks met warm weer? Met tropische temperaturen zit je niet altijd op een wilde vrijpartij te wachten. Om toch te genieten van seks – ook als het boven de 25 graden is – zijn deze 5 hittebestendige seksstandjes de beste keuze. 

1. Seks met warm weer onder de douche

Natuurlijk is niets zo verkoelend als een vrijpartij onder de douche. Zeep elkaar in en speel met het koude en warme water. De afwisseling van warm naar koud is voor veel mensen een enorme lustopwekker. Begin daarom gerust eens het voorspel, door met een ijsblokje in je mond zijn of haar lichaam te verkennen. 

Let op dat je niet valt in de douche! Zorg dat jullie stevig staan. Hoe meer zeep, hoe gladder het wordt. Wees voorzichtig met doucheolie.

2. Staande doggy stijl

Heb je zin in seks en is het buiten bloedheet? Dan is het fijn om zo min mogelijk lichaamscontact te hebben, om geplak te voorkomen. Het volgende seksstandje is hier het perfecte voorbeeld van: de staande doggy style. Bij dit standje staat de ‘ontvangende’ partner voorovergebogen. De ‘gevende’ partner staat erachter en gaat zo naar binnen. Beide partners kunnen de bewegingen bepalingen. Net wat jullie aan kunnen met deze tropische temperaturen.

3. Het hemelbed – seks met warm weer

Vinden jullie dat bewegen maar niets? Dan is dit standje een verwennerij: het hemelbed. De ‘gevende’ partner gaat heerlijk ontspannen op de rug liggen met de benen languit. De ‘ontvangende’ partner gaat – met de benen wat gespreid – op de ander liggen. Dit lijkt op het amazonestandje, echter het is echt wat anders aangezien de bovenste hier niet zit maar ligt. Omdat de gezichten naar elkaar toe kijken, is er genoeg ruimte voor intimiteit. Dit seksstandje is niet vermoeiend en ook nog eens heel erg lekker: tijdens deze sekspositie worden veel gebieden extra extra gestimuleerd. Win-win!

4. De schelp

Zijn jullie goed ter been en het liefst nog een beetje lenig? Ga dan voor de sekspositie de schelp. De ‘ontvangende’ partner gaat op zijn of haar rug liggen met de benen naar boven en kruist de enkels voor het gezicht. De ‘gevende’ partner kan dan heel eenvoudig naar binnen komen. Ook als je niet heel erg lenig bent, is het mogelijk dat je dat op een hete zomerdag wél bent. Warm weer maakt je lenig schijnt. Het proberen waard!

5. Lepeltje lepeltje – seks met warm weer

Lepeltje lepeltje, wie kent het niet? Ondanks dat deze sekspositie veel lichaamscontact vereist, is lepeltje lepeltje een goed idee als het warm is buiten. Er is namelijk geen seksstandje dat minder inspanning vraagt dan deze. Nog een voordeel: lepeltje lepeltje zorgt voor een sterke stimulatie. Afkoelen onder de douche dan maar! 

Meer over: