Ga naar de inhoud

Waar woont Jutta Leerdam?

Update:
Waar woont Jutta Leerdam

Waar woont Jutta Leerdam? De vraag naar de verblijfplaats van deze populaire influencer-schaatser rijst vaak op. Als een van de meest prominente figuren in de Nederlandse schaatswereld en een opkomende persoonlijkheid in de sociale media, wekt Jutta Leerdam veel nieuwsgierigheid op. Maar waar heeft ze haar wortels echt geplant? Is het een groots landgoed waar ze haar dagen doorbrengt, of heeft ze gekozen voor een meer bescheiden optrekje?

Lees hier waar Jutta Leerdam woont. Een nieuw artikel in de rubriek ‘Wie Woont Waar‘.

Een huiselijke twist in een onstuimige tijd

Na de vervelende relatiebreuk van Jutta Leerdam en Koen Verweij was het even spannend. Het stel had namelijk net voor de break-up een vrijstaande villa gekocht in Heerenveen, op loopafstand van het Thialf schaatsstadion.

Ondertussen is het al een paar jaar geleden dat het schaatsstel uit elkaar ging. Na veel roddels en beelden waarop te zien was dat Koen ontrouw was geweest, besloten Jutta Leerdam en Koen Verweij een punt te zetten achter hun relatie.

Dit gebeurde echter op een ontzettend ongelukkig moment, omdat het duo net een nieuwe vrijstaande villa had gekocht. Het was afwachten wat er met het huis zou gebeuren, aangezien een van beiden de ander zou moeten uitkopen of de villa verkocht moest worden.

Lees verder onder deze video >>>

Jutta woont nu in Heerenveen

Jutta en Koen besloten toen om het huis op naam van de 25-jarige Jutta te zetten. Dat betekent dat zij alleen de hypotheek van ruim 8 ton op zich neemt, en Koen gevrijwaard is. De villa, die oorspronkelijk te koop stond voor €599.000 maar werd gekocht voor €656.000, biedt een woonoppervlakte van 168 vierkante meter en telt in totaal 6 kamers. Verdeeld over 2 woonlagen en een vliering, biedt het huis een ruime en comfortabele leefruimte. Terwijl ze haar professionele carrière voortzet, vindt Jutta nu ook stabiliteit in haar nieuwe thuis in Heerenveen. En wat het nog beter maakt, is dat de villa op loopafstand van het Thialf schaatsstadion ligt, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor haar trainingen en wedstrijden.

Lees verder onder deze video >>>

Relatie met bokser Jake Paul

Het nieuws over Jutta Leerdam’s nieuwe liefdesrelatie heeft de schaatswereld en haar fans verrast. Haar nieuwe partner, Jake Paul, is geen onbekende in de wereld van entertainment en social media.

Jake, geboren op 17 januari 1997 in Cleveland, Ohio, is vooral bekend geworden als YouTuber, internetpersoonlijkheid en professionele bokser. Met miljoenen volgers op verschillende sociale mediaplatforms heeft Jake een enorme invloed op jongeren over de hele wereld. Hij brak door met zijn Vine-video’s en heeft sindsdien een indrukwekkende carrière opgebouwd, met onder meer rollen in films en televisieseries.

Lees verder onder deze post >>>

Vriend Jake Paul heeft een nieuw huis

Het lijkt erop dat Jutta Leerdam’s partner, Jake Paul, zijn levensstijl naar een hoger niveau tilt met zijn nieuwe huis. Recentelijk heeft Jake Paul een indrukwekkend nieuw huis gekocht ter waarde van maar liefst 16 miljoen dollar. Met bijna 1200 vierkante meter aan oppervlakte, 8 slaapkamers en 12 badkamers, lijkt deze luxe villa rechtstreeks uit een Hollywoodfilm te komen.

Gelegen in Puerto Rico, biedt het huis niet alleen een overvloed aan ruimte, maar ook een scala aan luxe voorzieningen, waaronder een zwembad, een garage voor 6 auto’s, een gastenverblijf en zelfs een speelhal. Dit nieuwe hoofdkwartier belooft niet alleen een ideale woonplaats te zijn voor Jake Paul, maar ook een glamoureuze omgeving waar hij en Jutta Leerdam kunnen ontspannen en genieten van hun tijd samen.

Lees verder onder deze video >>>

Een nieuw (luxe) hoofdstuk voor Jutta Leerdam

De villa in Heerenveen symboliseert een nieuw begin voor Jutta Leerdam. Te midden van veranderingen in haar persoonlijke leven, vindt ze comfort en rust in haar prachtige nieuwe thuis. Terwijl ze haar schaatscarrière voortzet en nieuwe hoogten bereikt, zal deze villa haar toevluchtsoord zijn, een plek waar ze kan ontspannen en zichzelf kan zijn te midden van de drukte van het professionele schaatsen.

Meer over: