Ga naar de inhoud

Prins Louis is dol op cricket en speelt rugby als een kamikaze

Update:
Prins Louis gek op cricket

Prins Louis (6), de jongste zoon van prins William en prinses Kate is dol op cricket. Dat onthulde zijn vader tijdens zijn werkbezoek aan een voedsel distributieorganisatie in Surrey. 

De liefde voor sport is geen verrassing aangezien dat door het bloed van vrijwel de hele Britse koninklijke familie stroomt. Ze zijn allemaal groot fan van van voetbal, rugby en tennis. De afgelopen jaren vergezelde moeder Kate en vader William hun oudste kinderen, George (10) en Charlotte (8) op grote evenementen, waaronder Euro 2020, de Commonwealth Games 2022 en Wimbledon.

Lees verder onder bericht >>>

Louis ook fanatiek rugbyspeler

In februari 2022 onthulde de prinses van Wales dat haar zonen, George en Louis, enthousiaste rugbyspelers zijn. Toen ze deelnamen aan een Engelse Rugby-training zei Kate: “Ze genieten er allemaal van. Louis gedraagt zich in het veld als een kamikaze. Daarover maken we ons wel eens zorgen”. De jonge prins blijkt nu ook gek op cricket te zijn.

Prins Louis cricket
Prins Louis cricket

Prins William ontroerd

Prins William pakte deze week zijn koninklijke taken weer op na zo’n 4 weken thuis te zijn geweest bij Kate en de kinderen. Dat was nodig omdat Kate onder het mes moest voor een geplande ingreep

De prins was zichtbaar ontroerd toen een vrijwilligster van de voedselorganisatie hem kaarten voor Kate overhandigde, als hart onder de riem en blijk van medeleven. 

“Hartelijk bedankt, dat is heel aardig”, luidde zijn reactie. De vrijwilligster drukte hem nog op het hart goed voor zijn vrouw te zorgen. De prins verzekerde haar dat te doen.

Louis 6 jaar

Gisteren vierde kleine Louis zijn 6e verjaardag. Het was onduidelijk of Wales de traditie zou handhaven om foto’s van hun kinderen op hun verjaardagen te plaatsen, aangezien de portretten meestal eerder op de dag worden vrijgegeven. William en Kate besloten de traditie voort te zetten.

Instagram bericht RoyalStylewatch >>

Bron: Hellomagazine
Headerfoto: WPA Pool / Groep (Getty Images)
Foto: Patrick Case (Canva)

Meer over: