Ga naar de inhoud

Waar woont Dionne Stax?

Update:
Waar woont Dionne Stax?

Deze week in ‘Wie Woont Waar’: Dionne Stax. Ze is misschien wel een van de meest ondergewaardeerde tv-presentatrices van Nederland. Haar programma’s hebben een enorme aantrekkingskracht op het publiek, maar toch lijkt ze niet altijd de erkenning te krijgen die ze verdient. Totdat geruchten over een vermeende relatie met Humberto Tan de ronde deden. Plotseling was haar naam overal te horen. Op dit moment heeft Dionne een relatie met DJ Steven Jansen. Waar woont dit tweetal?

Wat doet Dionne Stax nu?

Dionne Stax is een Nederlandse journaliste en presentatrice die bekend staat om haar werk op televisie en radio. Ze begon haar carrière bij de regionale omroep L1 en stapte later over naar de landelijke omroep NOS. Bij de NOS presenteerde ze onder andere het journaal, waar ze uitblonk in haar professionele en toegankelijke stijl van presenteren. Haar warme persoonlijkheid en vakkundigheid maakten haar geliefd bij het Nederlandse publiek.

Recentelijk heeft Dionne Stax een opvallende carrièrewending gemaakt door over te stappen naar de commerciële omroep RTL. Bij RTL heeft ze diverse programma’s gepresenteerd, waaronder het succesvolle programma ‘Dionne Dichtbij’, waarin ze persoonlijke verhalen van mensen uit Nederland en België belicht.

Dionne Stax bij Arjen Lubach

Bekijk de uitzending terug, en lees verder onder de video >>

Het droomappartement van Dionne Stax

Dionne Stax woont in een betoverend appartement in Amsterdam. Gelegen in het bruisende Oud-Zuid, heeft dit stukje vastgoed alles wat je maar kunt wensen. Het appartement, met een oppervlakte van 85 vierkante meter, bestaat uit 4 kamers en is een toonbeeld van stijl en comfort.

Het appartement wordt gekenmerkt door zijn karakteristieke eigenschappen en originele details, zoals de hoge plafonds, de erker en de prachtige eikenhouten vloeren. Bij binnenkomst word je begroet door een gezellige woonkamer met een sfeervolle marmeren schouw. De woonkamer is verbonden met de woonkeuken door middel van glas-in-looddeuren, waardoor een naadloze overgang ontstaat tussen de ruimtes.

Mooie zwarte keuken

De keuken, gehuld in stijlvol zwart, is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en heeft een speelse vloer. Via openslaande deuren bereik je het zonnige balkon, perfect voor een ontspannen ochtendkoffie of een gezellige avond met vrienden. De master bedroom (hoofdslaapkamer), gelegen aan de voorzijde van het appartement, biedt toegang tot nog een balkon, terwijl de 2e slaapkamer aan de achterzijde rust en privacy biedt.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Badkamer een ware oase van luxe

De badkamer is een ware oase van luxe, met een inloopdouche voorzien van een regendouche, een verleidelijk ligbad en kranen van het Italiaanse designmerk Gessi. Het appartement is gelegen op een centrale locatie, met het betoverende Vondelpark, het gezellige Valeriusplein en de trendy Cornelis Schuytstraat op slechts een steenworp afstand.

Een groot prijskaartje

Dionne Stax heeft voor dit prachtige appartement maar liefst € 785.000 neergelegd en er een hypotheek op laten vestigen van € 750.000. Als presentatrice verdien je kennelijk prima. Maar goed, een DJ verdient ook niet slecht.

Binnenkijken bij Dionne?

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Kom ook meer te weten over: waar woont Jutta Leerdam?

Headerfoto: Sjoerd van der Wal / Contributor (Getty Images)

Meer over: