Ga naar de inhoud

Gerard Joling nieuwe presentator Te Land, Ter Zee en In de Lucht: ‘het is toch om te gieren’

Update:
Gerard Joling nieuwe presentator Te Land, Ter Zee en In de Lucht

Gerard Joling heeft veel programma’s afgezegd, maar voor zijn nieuwste tv-klus bij RTL4 maakte hij een uitzondering. Deze zomer is hij naast Ruben Nicolai te zien in de comeback van Te Land, Ter Zee en In de Lucht. Gaat hij zelf ook nog te water?

Joling, drukker dan ooit, kijkt enorm uit naar de opnames. Hij geeft toe dat het hilarisch is als het misgaat met de kandidaten, hoewel hij hoopt op geen ongelukken.

Terugkeer van een legendarisch programma

Te Land, Ter Zee en In de Lucht is een legendarisch programma dat na jaren weer terugkeert op de Nederlandse televisie. Gerard Joling en Ruben Nicolai vormen het nieuwe presentatie-duo. Beiden zijn enthousiast over deze kans.

Joling, bekend om zijn scherpe en grappige opmerkingen, belooft een show vol amusement en spanning. “We willen geen ongelukken, maar het is onvermijdelijk grappig als dingen niet gaan zoals gepland,” vertelt Joling met een twinkeling in zijn ogen.

Dat hij ook te water gaat is een feit. Dat heeft hij zelfs aan de programmamakers gevraagd. Al moet het wel pas aan het einde van de reeks afleveringen gebeuren. Dit om te voorkomen dat Joling een slechte landing krijgt en daardoor de klus niet af kan maken. Maar Joling kennende ‘houdt hij wel van erin glijden’, aldus Joling tijdens het interview met Radio538.

Gerard Joling live in de uitzending bij Radio538

Luister het radio-interview hieronder terug >>

Veelbelovende dynamiek tussen Joling en Nicolai

De combinatie van Gerard Joling en Ruben Nicolai belooft een unieke dynamiek te brengen in Te Land, Ter Zee en In de Lucht. Hun verschillende persoonlijkheden zorgen waarschijnlijk voor onvergetelijke televisiemomenten.

Met Joling’s ervaring in de entertainmentindustrie en Nicolai’s scherpe humor, kijken fans uit naar de chemie tussen de 2 presentatoren. De verwachtingen voor de vernieuwde versie van het programma zijn hooggespannen.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Opnames vlak na de Toppers in Concert

De planning van de opnames valt hopelijk niet in het water. Want Joling staat namelijk 3 avonden vooraf op het podium met de Toppers in Concert. Het laatste optreden staat gepland op zondag 25 mei en de dag daarop staat Joling al met een startpistool in zijn handen of bij de kandidaten om ze van de helling af te begeleiden.

Te Land, Ter Zee en In de Lucht op tv

Al decennia lang hebben Nederlanders genoten van de knotsgekke avonturen op televisie in het iconische programma Te Land, Ter Zee en in de Lucht, geproduceerd door TROS. Nu is het tijd voor een nieuwe dosis opwinding, want de Efteling heeft aangekondigd dat er 4 gloednieuwe afleveringen op komst zijn!

In dit geliefde programma draait alles om creativiteit en lef, waar deelnemers met zelfgemaakte voertuigen – variërend van auto’s tot boten en vliegtuigen – het tegen elkaar opnemen op uitdagende parcoursen verspreid door Nederland. Het programma, oorspronkelijk gestart onder de titel “Vlieg er eens uit” op 22 juni 1973, is een waar instituut geworden op de Nederlandse televisie, met zijn laatste reguliere seizoen dat in 2010 werd uitgezonden.

Maar nu, na een pauze van 14 jaar, keert de adrenaline-gevulde actie terug naar het scherm! De Efteling is het decor voor deze nieuwe avonturen, gefilmd in het voorjaar van 2024. En het beste nieuws? Je hoeft niet lang te wachten om te zien wat er allemaal gebeurt, want de afleveringen zijn deze zomer al te zien op RTL 4.

Tobbedansen met Andre van Duin

Bekijk de hilarische beelden van Tobbedansen hieronder terug >>

Maak je klaar voor nog meer spektakel, nog meer gekkigheid en nog meer onvergetelijke momenten Te land, Ter Zee en In de Lucht!

Bron: Telegraaf, Talpa
Headerfot: BSR Entertainment (Getty Images)

Meer over: