Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Top 5 populairste uitjes met korting voor jong en oud

In samenwerking met:

Je hebt vakantie of een weekend vrij en wilt erop uit, maar wat ga je doen? Wat het vaak lastig maakt is dat je rekening moet houden met ieder zijn wensen, is het leuk voor de kids? Is het leuk voor opa en oma? Hoe wordt het een succes voor iedereen?

Is dit een herkenbare situatie voor jou? Dan hebben wij 5 top uitjes geselecteerd die voor iedere leeftijd toegankelijk én leuk zijn. Bekijk deze uitjes en voeg ze alvast toe op jouw favorietenlijst!

1. WILDLANDS

Ben je van mening dat een wereldreis maken in 1 dag onmogelijk is, dan ben je nog nooit bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen geweest. Bij Wildlands maak je een reis door verschillende klimaatzones en ontdek je nieuwe werelden. Het ene moment stap je in de wereld van ijskoude polen, waar je oog in oog staat met ijsberen. Het andere moment ben je in de jungle te vinden, waar een olifantenkudde voorbij komt en het volgende moment rijd je met een truck over de Savanne waar je de giraffen, leeuwen en neushoorns bijna kunt aanraken!

Wildlands is hét perfecte uitje voor alle leeftijden. Voor de kinderen is er zelfs een overdekt XL-speelparadijs, waar ze uren in kunnen verdwalen en de volwassenen kunnen genieten (en bijkomen) van een kopje koffie.De ontdekkingsreis langs de verschillende klimaatzones is natuurlijk interessant voor alle leeftijden.

TIP: Er zijn geregeld kortingsacties voor Wildlands te vinden, houd de acties in de gaten en profiteer van Wildlands korting.

2. Slagharen

Zin om het Wilde Westen te ontdekken? Dit kan gewoon in Nederland: bezoek Attractiepark Slagharen en kijk hoeveel (van de meer dan 30) attracties jij kunt testen. De echte senstatie liefhebbers kunnen als een echte avonturier in een boomstam de wildwaterrivier op of in de Gold Rush. De Gold Rush is een achtbaan waarbij je met 95 km per uur drie keer gelanceerd wordt, waarvan twee vooruit en één achteruit.

Mocht dit te veel actie voor je zijn of ben je met kinderen die nog niet oud genoeg zijn, dan zijn er ook rustigere attracties zoals een draaimolen of een reuzenrad. De genoemde attracties zijn slecht een greep uit de keuzes die er zijn. Hier heb je gegarandeerd een leuke dag! Wanneer 1 dag niet genoeg is heb je ook de mogelijkheid om er te overnachten. Met een overnachting kunnen de kosten wel oplopen, handig is om dan te kijken naar combinatie acties waarmee jij Attractiepark Slagharen korting ontvangt.

3. Efteling

Het bekendste pretpark van Nederland is wel de Efteling. Het park is vooral bekend van het Sprookjesbos, de Droomvlucht en de Vliegende Hollander. Wanneer je de Efteling bezoekt betreed je een magische wereld waar sprookjes tot leven komen. De sprookjes en die magie die aanwezig zijn in het park zijn leuk voor alle leeftijden. Of je nu met je gezin of vriendengroep gaat, het kan niet anders dan dat jij hier een bijzondere dag beleeft.

De goede kwaliteit van het park en de geweldige attracties zorgen wel voor hoge entreeprijzen, vergeet daarom niet om de Efteling korting acties te bekijken vóórdat je een ticket koopt. Zo houd je extra geld over voor een hapje en een drankje.

4. Walibi Holland

Op zoek naar spanning? Dan is Walibi Holland echt wat voor jou! Bij Walibi denk je al snel aan de Goliath, dit is de hoogste en snelste achtbaan van Nederland. De achtbaan bereikt een hoogte van 46 meter en een topsnelheid van 106 kilometer per uur. De slogan van Walibi is niet voor niets Hardgaan. Naast deze achtbaan zijn er nog 10 attracties die alleen voor de echte sensatiezoekers zijn. Zó is de nieuwste achtbaan Untamed een parel van een achtbaan, waar je met 92 kilometer per uur 5 keer ondersteboven gaat.

Naast de attracties voor de echte snelheid fans zijn er ook rustigere attracties, dit maakt het een geschikt en gezellig uitje voor alle leeftijden. Zo zijn er attracties voor de allerkleinsten, maar ook meer dan 20 attracties voor kinderen vanaf 6 jaar. Zelf niet zo een fan van de attracties? Neem dan wat lekkers en wat te drinken, terwijl je op één van de uitrustplekken zit en kijk toe hoe je (klein)kinderen aan het genieten zijn!

Wanneer je de Walibi Holland korting acties in de gaten houdt, kun je veel geld besparen. Wees hier attent op en wees geen dief van je eigen portemonnee.

5. Dolfinarium

Het dolfinarium in Harderwijk is het grootste zeezoogdierenpark van Europa en een perfect uitje om met de hele familie te bezoeken. Opa en oma genieten óók zeker van de vele mooie shows. Zo heb je natuurlijk de dolfijnenshow, maar ook de show met de walrussen. De walrussenshow is, naast dat deze heel grappig is, ook nog eens heel leerzaam. Wist je bijvoorbeeld dat een Walrus zwaarder weegt dan een auto?

Naast de dolfijnen en walrussen zijn er nog veel meer dieren te vinden. Denk aan zeeleeuwen, zeehonden, roggen en haaien. Zet het Dolfinarium op jouw lijst van dagjes uit die je nog moet bezoeken en bekijk de dieren van de onderwaterwereld. Wil jij jouw dagje nog leuker maken door met korting naar het Dolfinarium te gaan? Speur dan niet langer het internet af en ontvang Dolfinarium korting.

Op Uitmetkorting.nl vind je altijd de beste acties voor een dagje uit. Wil jij inspiratie opdoen voor een dagje uit of weet je al waar je heen wilt gaan? Neem dan een kijkje op deze site en betaal nooit meer te veel voor een dagje uit. 

In samenwerking met: