Ga naar de inhoud

Zoekmachine Startpagina.nl in top 5 bij ‘de slimste mens’

Update:
zoekmachine

Hoe leuk is dat? Oplettende kijkers hebben het vast gezien. In het televisieprogramma ‘De Slimste Mens’ was Startpagina kort te zien. Als antwoord op de vraag welke zoekmachines er bestaan stond onze website prominent in het overzicht. Welke zoekmachines zijn er eigenlijk en wat zijn de voordelen van Startpagina? 

Eigen unieke functies en voordelen

Er zijn veel verschillende zoekmachines beschikbaar, waaronder bekende namen zoals Google, Bing, Yahoo, en Startpagina. Elke zoekmachine heeft zijn eigen unieke functies en voordelen, waaronder snelle resultaten, relevante zoekresultaten, en privacybescherming. 

Startpagina is een Nederlandse zoekmachine die zich onderscheidt van andere door enkele unieke functies en voordelen voor gebruikers. Wij noemen er 4:

  1. Privacy: Startpagina respecteert de privacy van haar gebruikers en volgt geen persoonlijke gegevens of surfgedrag.  
  2. Relevante zoekresultaten: Startpagina biedt specifieke zoekresultaten voor Nederlandse gebruikers en is gericht op Nederlandse websites en informatie.  
  3. Overzichtelijk: Startpagina is eenvoudig in gebruik en ziet er overzichtelijk uit, wat het gemakkelijker maakt om de informatie te vinden die je zoekt.  
  4. Veilige zoekresultaten: Startpagina filtert automatisch onveilige zoekresultaten en waarschuwt gebruikers voor mogelijk onveilige websites.

Top 15 meest populaire zoekmachines

Dit is de top 15 van populairste zoekmachines in Nederland:

  1. Google
  2. Bing
  3. Yahoo
  4. Startpagina
  5. DuckDuckGo
  6. WolframAlpha
  7. Ask Jeeves
  8. AOL Search
  9. Info.com
  10. Yandex
  11. Dogpile
  12. MyWebSearch
  13. Excite
  14. WebCrawler
  15. MetaCrawler

Tip: Stel Startpagina.nl in als je vaste opstartpagina als je op internet gaat surfen.

Meer over: