Ga naar de inhoud

Makkelijker vinden wat je zoekt en je favoriete links direct bij de hand

Update:

Ben jij graag als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, wil je dagelijks het weerbericht checken, leuke spelletjes spelen of mooie verhalen lezen? Installeer dan de Startpagina plug-in voor Chrome, Firefox en Edge. Zo heb jij jouw favoriete links binnen één klik op je scherm en wordt het gebruik van Startpagina nóg makkelijker.

Startpagina.nl: nieuws, weer, verkeer een veel meer: Zet hem op Startpagina.nl!

Alles bij de hand met Startpagina

Als je Startpagina al een tijdje gebruikt, dan weet je natuurlijk hoe handig het is. Je hebt al je favoriete websites meteen bij de hand én kunt gebruik maken van de behulpzame links die Startpagina voor je geselecteerd heeft, waardoor je altijd veilige en betrouwbare informatie kunt vinden. En mocht je naar iets specifieks op zoek zijn, hoef je het simpelweg in te vullen in de zoekbalk en je krijgt een hele lijst aan handige informatie te zien. Kortom: via Startpagina kun je veilig, snel en overzichtelijk gebruikmaken van het internet. En dat wordt nu nóg makkelijker met de nieuwe plug-in. 

Wat is een plug-in?

Een plug-in of extensie in jouw internetbrowser is een beetje hetzelfde als een app op je telefoon. Als je deze installeert, dan kun je erop klikken om van de functies van de plug-in gebruik te maken. Vaak zijn die plug-ins er om het leven een beetje makkelijker te maken. Net als die van Startpagina! Met onze plug-in wordt Startpagina namelijk ingesteld als, jawel, je startpagina en als je standaard zoekmachine. Wanneer jij je internetbrowser opent, heb je Startpagina meteen bij de hand. Je navigeert daarmee supersnel naar jouw favoriete pagina’s of informatie. Makkelijk toch?

Met welke browser werkt de plug-in?

De Startpagina plug-in werkt op Google Chrome, Firefox en Microsoft Edge. Google Chrome is echter de meest betrouwbare en veilige webbrowser, en daarom raden wij aan om die te gebruiken. Op sommige computers staat deze browser niet standaard geïnstalleerd, zoals op Apple of Microsoft computers. Dit moet je eerst zelf doen. Dat kan veilig via deze link Google Chrome installeren

Startpagina-plugin-chrome

Hoe installeer je de plug-in?

Heb je Google Chrome als browser geïnstalleerd? Dan kun je de Startpagina plug-in koppelen. Dat gaat heel makkelijk. Je gaat naar de Startpagina plug-in en klikt op ‘toevoegen aan Chrome’ in de blauwe button. De plug-in wordt nu geïnstalleerd. De eerstvolgende keer dat jij je webbrowser opstart, zal Startpagina als eerste verschijnen, zodat je meteen aan de slag kunt! 

Na het installeren krijg je deze melding te zien. Nu weet je zeker dat je het handige hulpje op de juiste manier hebt toegevoegd aan je menubalk. 

Startpagina-Plug-in

De plug-in gebruiken

Bij deze nieuwe extensie is Startpagina je standaard pagina als je de browser opent, ook bij het openen van een nieuw tabblad. Je zoekt via de Startpagina adresbalk. In deze zoekbalk kun je jouw zoekopdracht invoeren, bijvoorbeeld ‘weerbericht’, ‘nieuws’ of ‘spelletjes’. Zo ga jij meteen naar de pagina die je zoekt en weet je dat het betrouwbare websites zijn die getoond worden. Boven in de menubalk verschijnt het Startpagina logo. Als je daarop klikt, ga je altijd direct terug naar Startpagina. Handig, toch?

Startpagina-Plug-in

Voeg Startpagina.nl toe aan je browser en heb direct toegang tot het laatste nieuws, weer, voordeel, spelletjes en leuke verhalen. 

Voordelen Startpagina plug-in gebruiken:

  1. Je gebruikt het internet in een veilige en vertrouwde omgeving
  2. Informatie nodig? Met de plug-in kun je nog sneller zoeken en vinden
  3. Lekker gebruiksvriendelijk: binnen één klik heb je al jouw favoriete websites bij de hand
  4. Het is overzichtelijk, want je hebt al jouw favoriete links en belangrijke informatie bij elkaar
  5. Altijd betrouwbare informatie, omdat alle links vooraf gecheckt zijn door het Startpagina-team!
  6. Meer heb je niet nodig: nieuws, weer, verkeer, dagdeals, tips en informatie

Meer over: