Ga naar de inhoud

50PlusBeurs: kom je ook op de 25e verjaardag van Startpagina.nl?

Update:
50plusbeurs
In samenwerking met:

Heb je zin in een leuk dagje uit vol inspiratie, mooie producten, gezelligheid en meer? Dan zit je bij de 50PlusBeurs goed! En als dat al niet reden genoeg is, zijn wij van Startpagina ook nog eens aanwezig om kennis te maken.

Dit jaar wordt de 50plusbeurs extra speciaal

Startpagina is namelijk op vrijdag 15 september jarig en de hele beursweek staat in het teken van ons 25 jarige jubileum. Wij hebben onze stand feestelijk ingericht en leuke aanbiedingen voor je.

Kom daarom vooral even bij ons langs!

Wat is de 50PlusBeurs?

Van 12 tot en met 16 september 2023 vindt het plaats: de 29e editie van de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Dat is meer dan 4000 vierkante meter aan entertainment, aanbiedingen en informatie! Het is ’s werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers. Met 100.000 bezoekers is deze beurs voor koopjesjagers, hobbyisten, mensen met vrije en tijd en natuur liefhebbers een echte aanrader.

Wij geven je 5 redenen om niet alleen de beurs, maar vooral ook de stand van Startpagina te bezoeken:

1. Leuk dagje uit

De 50PlusBeurs is een heerlijke dag uit voor de actieve 50-plusser. Er is voor iedereen wat te doen en te zien. Zo kun je bijvoorbeeld talloze producten kopen met exclusieve kortingen en nieuwe producten als eerste uitproberen. Verder kun je waardevolle informatie opdoen, je vragen stellen aan experts of genieten van het entertainment-programma. Zo zijn er bijvoorbeeld talloze optredens: van muziek tot wetenschappers en zelfs cabaret. Voor het actuele programma kun je kijken op de website van de 50PlusBeurs.

2. Exclusief verrassingspakket

Naast leuke activiteiten op de beurs krijg je de kans om een exclusief Startpagina verrassingspakket aan te schaffen. Dit is inclusief een mooie, stevige draagtas, vol leuke producten, magazines, puzzelboeken en voordeel t.w.v. van maar liefst €100. Je koopt ‘m voor slechts €4,99 in de stand van Startpagina. Een item dat we exclusief en gedurende 1 week weggeven vanwege het 25-jarig bestaan van Startpagina.nl. Die wil je hebben! (op=op)

3. Informatieve, interessante gesprekken

Op de beurs staan diverse experts waar je vragen kunt stellen. Van gezondheid tot reizen en van verzorging tot voeding. Ook ons team staat klaar om alle vragen die je hebt te beantwoorden. We staan zowel met medewerkers van Startpagina en tv-zender ONS. Ben je benieuwd hoe het er achter de schermen bij Startpagina aan toegaat? Of heb je gewoon zin in een gezellig gesprek? Kom vooral langs, dat vinden we leuk!

4. Groot aanbod en nieuwste snufjes

Als je gek bent op het uitproberen van nieuwe producten en technologie, ook dan zit je goed op de 50PlusBeurs. Talloze merken en bedrijven staan daar, zodat jij hun nieuwste producten kunt testen én vaak ook nog eens met korting kunt kopen! Natuurlijk kun je bij de Startpagina stand ook lekker shoppen. Zo koop je de leukste nostalgische dvd’s van tv-zender ONS of andere leuke artikelen uit hun webshop.

5. Ontmoet het team van Startpagina in hal 9

Als laatste otmoet je natuurlijk het team achter Startpagina! Momenten dat we onze trouwe bezoekers in het echt ontmoeten, die zijn er niet vaak. Daarom is het extra leuk wanneer dat wel kan! Wees welkom in onze versierde woonkamer vol nostalgie, leuke gesprekken of stel alle vragen aan het Startpagina team.

Alle artikelen die wij eerder schreven over de historie van Startpagina.nl. Op de hoogte blijven? Volg alle feestelijkheden rondom het 25-jarig bestaan.

Beeldmateriaal (header): 50plusbeurs.nl

In samenwerking met:

Meer over: