Ga naar de inhoud

Spannend erotisch verhaal: haar eerste bezoek aan een exclusief seksfeest

Update:
Waargebeurde-erotische-verhalen-uit-lessmissbehave
In samenwerking met: Let's Missbehave

Op Facebook had ik hem al een paar keer gezien: de pagina van een organisatie die ‘seksfeestjes’ organiseert. Doordat een vriend van ons de pagina had geliket, verscheen hij in mijn overzicht. Ik was al een paar keer met mijn man naar een parenclub geweest, maar nog nooit naar zo’n groot feest.

Elke keer als ik de pagina voorbij zie komen op mijn tijdlijn twijfel ik om kaartjes te bestellen, want het is toch best een hoop geld. Als de buren dit wisten… die keken ons nooit meer normaal aan. Er heerst nog steeds een taboe rond het onderwerp partnerruil en het bezoeken van parenclubs. Vandaar dat onze omgeving hier niets van weet. Het schijnheilige is dat – als je ziet hoe druk het in de clubs is – er blijkbaar toch een grote behoefte is naar het onbekende en spannende. Ik durf te wedden dat in er mijn buurt nog veel meer mensen zijn die dit ook doen. Ik bezoek de website en kijk op welke datum het spannende seksfeest is. Op onze kalender zie ik niets staan, het is ons vrije weekend, de kinderen zijn bij onze exen. Zal ik dan toch maar kaartjes bestellen? 

We trekken de stoute schoenen aan en gaan

We zitten al een tijdje in de auto. Het is toch nog wel een stukje rijden voor een spannend avontuur. Op de achterbank van de auto ligt een grote weekendtas. Ik heb heb de kaartjes besteld voor het feest en mijn man vindt het helemaal leuk. Een feestje met een hotelovernachting, er even tussenuit en weer wat nieuws ontdekken … Dat kunnen we wel gebruiken na de hectische periode van het samenvoegen van onze gezinnen en alles wat daarbij komt kijken. Ik kijk naar links. Hij ziet er ontspannen uit, mijn liefde. Hij neuriet mee met de muziek. Zijn hand ligt op mijn been en hij schuift langzaam mijn jurkje omhoog. Mijn adem stokt even. Ineens pakt hij mijn nek, trekt me even naar zich toe en kust me. “Mmmm, ik kan niet wachten tot we er zijn.”

We volgen de routeplanner en gaan de snelweg af. Na 500 meter rijden we een landweg op en zien we in de verte een gigantisch kasteel. Daar moet het zijn. Er staat een gastheer in pak te wachten. Hij opent mijn deur en geeft een hand, zodat ik kan uitstappen. Mijn man slaat een arm om mijn middel en we lopen richting de ingang. Het is al donker. Het hele kasteel is rondom verlicht met fakkels. De man gaat ons voor met onze bagage.

Entree op het eerste seksfeest

We lopen naar binnen en een verkleed stel verwelkomt ons. “Goedenavond mevrouw, meneer. In deze envelop vindt u alle informatie die u nodig hebt.” Samen met de envelop overhandigen ze ook de kamersleutel. “Bij vragen kunt u te allen tijde de receptie bellen, we hopen dat alles naar wens zal zijn.” We lopen de trap op naar onze hotelkamer. Het is een enorme kamer met een kroonluchter, zware gordijnen voor de ramen, veel kitsch en oude portretten aan de muur. Het lijkt Versailles wel. Mijn man legt de weekendtas op het bed en gaat zitten. Achter me hoor ik hem de envelop openscheuren. Er zitten 2 maskers in en een uitnodiging met aanwijzingen.

Het thema is het oude Rusland, het tsarentijdperk. Leuk, leuk, leuk! Een verkleedpartijtje, denk ik jubelend.

From Russia with Love

We lopen de kamer uit en volgen de aanwijzingen die in de envelop zitten. Bij een grote deur gaan we naar binnen. In de kamer staan kledingrekken. Wow, wat een mooie jurken! Hij kiest een van de pakken uit en wacht tot ik iets gevonden heb. Ik loop naar het rek en schuif wat heen en weer, totdat ik een jurk zie die bij me past. Poeh, ze zijn best zwaar. Gelukkig hoef ik mezelf niet in een korset te hijsen. We lopen weer terug naar onze kamer om ons te verkleden. Als ik mijn make-up gedaan heb, geeft hij me mijn masker aan. “Spannend, zo ben je toch nog een beetje onherkenbaar voor het geval er bekenden rondlopen hahaha.” We lopen de kamer uit en volgen de verdere aanwijzingen op de uitnodiging.

De ruimte waar we naar binnen gaan is gevuld met tsaren en tsarina’s. Wat een hoop mensen zeg. We worden verwelkomd met een glas champagne. “Schatje, zullen we even aan de bar gaan staan?” We raken al gauw in gesprek met een charmant koppel, hij is een lange charismatische Rus en zij een klein popperig dametje. De champagne vloeit rijkelijk en we raken al een beetje tipsy. Er rinkelt een belletje en iedereen vertrekt richting de kleedruimtes en trekt zijn kleding uit. Wij volgen.

De spanning op het seksfeest stijgt

Net wanneer ik denk dat we het stel niet meer zullen zien, voel ik een hand die via mijn rug naar mijn billen gaat. Ik kijk mijn man aan. Hé, dit is niet zijn hand! Ik kijk schuin achter me en zie de Rus achter me. “Wat leuk, we dachten al dat we jullie kwijt waren.” We lopen richting de banken en maken het ons wat makkelijker. De Rus zit naast mij en de dame naast mijn man. We kletsen wat en drinken nog een paar drankjes, waardoor we wat ontspannen worden en onze verlegenheid laten gaan. De Rus kust me en streelt mijn benen. “Zullen we naar een andere kamer gaan, waar het wat comfortabeler is?”

Het stel gaat ons voor en zoekt een kamer uit. De Rus gebaart mij te zitten, hij knielt voor me en zoent me op mijn mond. Dan gaat hij langzaam naar mijn oor en via mijn nek naar beneden richting mijn decolleté. Ik hoor hem steeds zwaarder ademen. “Wat ben jij een mooie vrouw zeg”, fluistert hij in mijn oor. Dan pakt hij een flesje massageolie, hij draait me op mijn buik en begint me te masseren. Zijn handen glijden over mijn rug heen en weer, telkens iets dieper. Hij kneedt mijn billen, zijn vingers gaan tussen mijn bovenbenen en glijden voorzichtig naar binnen.

De Rus weet mij wel te raken

Wat een lekkere vent zeg, en 3 vingers… Zijn andere hand gaat onder mijn heupen, zodat hij wat meer grip heeft en ik kronkel nog meer. Ondertussen zoent hij mijn nek. Ik hoor hem in het Russisch praten, zijn adem is zwaar. Ik versta er helemaal niets van, maar dat boeit niet, dit is zo geil. Naast mij hoor ik de dame kreunen. Ik kijk naar links en zoek de aandacht van mijn man, door zijn arm even aan te raken. Hij geeft een knipoog, ik glimlach terug en dan draai ik mijn hoofd weer richting de Rus. Ik houd het niet meer, mijn buik spant zich aan en ik wil meer, hij moet mij nu nemen. Hier is gelukkig geen taalbarrière, deze is universeel en hij doet wat mijn lichaam verlangt.

De volgende ochtend na het seksfeest

Als ik mijn ogen opendoe, kijk ik naast me. Mijn man slaapt nog. Zijn verwarde grijze haren maken hem zo sexy. Ik kriebel wat door zijn borsthaar en streel met mijn hand langs zijn gezicht. Onder de dekens voel ik tussen zijn benen, hij is opgewonden en langzaam wordt hij wakker.

Bij een sexy verhaal, hoort een plagend gerecht

Erotisch kookboek met waargebeurde spannende erotische verhalen en recepten.
Panna cotta met granaatappel – Let’s MissBehave recept

Recept Panna cotta met granaatappel

Ingrediënten voor 6 personen
  • 500 ml slagroom
  • 4 blaadjes witte gelatine
  • 2 vanillestokjes
  • 50 g suiker
  • 1 citroen, geraspt
  • 1 limoen, geraspt
  • 1 bakje limoen cress
  • 1 granaatappel
  • 6 stenen bakjes van ongeveer 6 cm doorsnede
  • Eetbare bloemen
Bereidingswijze

Schenk de slagroom in een steelpan en laat haar op gemiddeld vuur tegen de kook aan komen. Snijd de vanillestokjes in de lengte open, schraap het merg eruit en voeg aan de room toe. Rasp de citroen boven de steelpan en voeg de suiker toe. Roer alle ingrediënten door elkaar tot de suiker is opgelost. Let op: de room mag niet koken!

Als de slagroom 10 minuten tegen de kook aan is, leg je de gelatineblaadjes in koud water in een diep bord. Houd de slagroom in totaal 15 minuten tegen de kook aan. Daarna haal je de pan van het vuur. Verwijder het vanillestokje uit de steelpan. Knijp de gelatine voorzichtig met je handen uit en roer door de slagroom tot ze is opgelost. Verdeel de room voorzichtig over de bakjes en zet ze in de koelkast. Laat ze ongeveer 2 uur staan om op te stijven.

In de tussentijd

Rol met je hand de granaatappel heen en weer over het aanrecht, alsof je masseert. Zo komen de zaadjes los. Snijd de vrucht daarna in tweeën. Pak een grote schaal en sla met een pollepel op de achterkant van de granaatappel, zodat de pitjes in de schaal vallen zonder de witte vliesjes deze zijn bitter van smaak).

Na 2 uur haal je de bakjes uit de koelkast en houd ze 20 seconden onder de hete kraan en stort ze op een bord. Snijd met een scherp mes een klein puntje uit de panna cotta en leg er wat van de granaatappelpitjes in alsof ze uit het hart komen. Ter decoratie leg je er nog wat granaatappel pitjes limoen cress en eetbare bloemen omheen. Als finishing touch rasp je wat limoenschil over de Panna cotta.

Wil je meer van deze spannende verhalen lezen?

Maak kennis met Let’s Missbehave (‘laten we ons misdragen‘ in onze fantasieën).

Plagende erotische verhalen, gecombineerd met heerlijke recepten zodat alle zintuigen geprikkeld worden. Elk woord en elk beeld is bedoeld om te verleiden en op te winden, om over te fantaseren, om zelf in te vullen. Een erotisch kookboek dat verbindt, waardoor we naar elkaar toe groeien. Dit boek telt 160 pagina’s en is rijkelijk geïllustreerd.

In samenwerking met: Let's Missbehave

Meer over: