Ga naar de inhoud

Tijdelijk aanbod: korting én persoonlijke noot in erotisch kookboek

Update:
erotisch-kookboek-met-waargebeurde-verhalen-letsmissbehave
In samenwerking met: Let's Missbehave

De 1 denkt het, de ander doet het! Zo ook Carlijne van Popering. Zij schreef een erotisch kookboek met plagende erotische verhalen, gecombineerd met heerlijke recepten, zodat alle zintuigen geprikkeld worden.

Elk woord en elk beeld is bedoeld om te verleiden en op te winden, om over te fantaseren, om zelf in te vullen. Dit boek telt 160 pagina’s en is rijkelijk geïllustreerd.

Ideaal: een ondeugend en persoonlijk (kerst)cadeau

Wil je eens wat anders geven met de feestdagen? En mag het best een beetje ondeugend? Bestel het erotische kookboek via: info@letsmissbehave.com en ‘geniet’ van dit tijdelijke aanbod.

De tekst gaat verder onder de afbeelding >>

Carlijne van Poperin, Let's miss behave

Al eerder kon je kennismaken met dit vernieuwende erotische kookboek. We deelden zelfs een paar verhalen uit het boek om je (zintuigen) te prikkelen.

De komende tijd mogen wij alle Startpagina.nl gebruikers, lezers en volgers een unieke korting aanbieden. En, nóg leuker, een persoonlijk bericht voor iemand aan wie jij het boek wilt schenken. Geschreven door Carlijne van Popering zelf.

Denk aan een leuke ondeugende tekst, een hart onder de riem of een persoonlijk verhaal.


Bestel nu het boek met 10 euro korting en betaal €24,95 in plaats van €34,95.


Waarom schrijven over seks en recepten

Seks is universeel. De cijfers liegen er niet om. 1 op de 3 stellen gaat uit elkaar en 1 op de 4 is niet trouw – wat tegenwoordig natuurlijk steeds gemakkelijker wordt door het internet, datingapps, social media enz. In deze digitale wereld lijken we meer met elkaar verbonden, maar in werkelijkheid staan we steeds verder van elkaar vandaan.

Hoe verbinden we weer? En hoe blijven we verbonden?

Vaak is er iets laagdrempeligs nodig om over seks te durven praten: iets wat je hoort of ziet op internet, iets wat op tv voorbijkomt of iets wat ergens anders je aandacht trekt. Hoe kun je dan weer gemakkelijker over intimiteit praten?

Bij eten gebruik je al je zintuigen, bij seks en erotiek ook.
Eten verbindt.

De 20 verhalen in haar boek zijn respectvol, met humor, spannend, niet te soft, maar bovenal zijn het verhalen waarmee je je kunt identificeren. Van de 20 recepten zijn er 10 recepten geleverd door restaurants die dicht bij haar staan of op haar pad zijn gekomen. Van de 10 chefs zijn er 5 vrouwelijke chef-koks.

Waar eten en genot samenkomen

Eten is alles. Eten is liefde. Eten is samen. Eten is praten. Eten is begeerte. Eten is verlangen. En eten is absoluut seks. Seks is voor iedereen anders.
Net als verlangen en begeerte. Wat windt jou op?
Niet iedereen praat daar even gemakkelijk over, maar voelen doen we allemaal. Je sexy voelen. Je mooi voelen. Je begeerd voelen.

Lees hier alvast 1 van de spannende erotische verhalen uit het boek: de eerste keer naar een seksfeest.


Recensies over het boek, o.a. van Jonnie Boer:

Werken met Carlijne is als eten in een 3-sterrenrestaurant

Jonnie Boer & Oos Kesbeke

Culinaire hoogstandjes

Fotograaf Jan Bartelsman

Alles in dit boek wordt heet opgediend, daarom is het zo’n feest.

Michel Moet van Social Media Helden

Meer over Carlijne van Popering weten?

Lees meer over Carlijne van Popering en Let’s Missbehave op Instagram:

De lancering van het vernieuwde erotische kookboek Let’s Missbehave

In samenwerking met: Let's Missbehave

Meer over: