Ga naar de inhoud

Opgebiecht: ik deed het stiekem met haar zus, terwijl ze lag te slapen

Update:
Opgebiecht seks met haar zus

Benjamin(35) is getrouwd met Emily(32), al 5 jaar. Ze wonen samen in een dorp vlakbij Rotterdam. Ondanks hun prima huwelijk heeft Benjamin een slippertje gemaakt. Lees de opgebiecht van Benjamin.

Het lastige is dat het een goede bekende is van zijn vrouw, waarmee hij een hete avond heeft gehad.

Denise

Emily heeft een hele goed band met haar zus Denise (27). Denise is net weer vrijgezel en gaat daarom graag regelmatig met haar Emily op stap. 

5 maanden geleden hadden Emily en Denise weer een vrouwenavond. Dit doen ze gemiddeld 1 keer per maand. Ze waren samen lekker gaan winkelen, de stad in gegaan en kwamen pas heel laat in de nacht terug.

Benjamin biecht op

Ik lag op de bank te slapen toen ze binnenkwamen met een hoop herrie en gelach. Ik was in slaap gevallen bij het kijken van een film. Emily was ontzettend dronken geworden en ik bracht haar naar boven, naar onze slaapkamer, met de hulp van Denise. Denise ging door naar onze logeerkamer, waar ze regelmatig sliep. 

Daarna liep ik nog even terug naar beneden. Ik was klaarwakker en had geen zin in de lucht van alcohol en sigaretten in mijn slaapkamer. Ik pakte een biertje erbij en ging nog even heerlijk alleen tv kijken in mijn boxershort.

Veel zin: opgebiecht

Ik liet de verlichting van de woonkamer uit, alleen het licht van mijn tv bleef aan. Om niemand wakker te maken met geluid, had ik mijn bluetooth koptelefoon opgedaan. Lekker een beetje kanalen wisselen en verstand op nul. Er was niks boeiends op tv, dus ik besloot om even wat porno te kijken. 

Ik was pas een paar minuten aan het kijken naar een hele geile scene, ik had direct een stijve. Ik zat er lekker in en was mezelf een beetje aan het rukken met massage olie. Op dat moment had ik nog geen idee dat Denise ook naar beneden was gekomen. Denise was stiekem naar mij aan het gluren vanuit de keuken. Ik wist niet hoe lang ze daar al stond. 

Opgebiecht gaat verder onder de afbeelding >>

Wat deed ze nou?

Ineens voelde ik 2 handen over mijn borstkas glijden, ik werd gekust in mijn nek. Wat een heerlijk gevoel, ik had nog steeds mijn koptelefoon op. Ik liet het gebeuren. Ik ging door met het spelen van mijn piemel, totdat mijn handen overgenomen werden door 2 zachte vrouwenhanden.

Het bleek niet mijn eigen vrouw te zijn, maar het het was Denise. Ik was zo geil en het voelde zo opwindend, het interesseerde me niks op dat moment. De lust nam de overhand. Ik deed mijn koptelefoon af en ze gebaarde mij dat ik stil moest zijn. Ze pakte mijn hele pik in haar mond. Ik wist niet wat me overkwam, wat een verrassing. De drang om haar ook aan te raken was groot bij mij.

Ik pakte de massageolie erbij en begon de borsten van Denise in te smeren. We kusten en ik voelde ondertussen hoe nat ze was door mij. Ze had duidelijk heel veel zin.

Ik masseerde haar overal met massage olie, haar vagina en lippen waren helemaal opgezwollen door mijn aanrakingen.

Opgebiecht: de verboden vrucht

Het voelde als een verboden vlam die in ons ontbrandde, beiden zonder schaamte en geboeid door de intensiteit ervan. Wat was het opwindend, dat had ik lange tijd niet meer zo ervaren.

Mijn beloning door haar nog natter en geiler te maken met mijn massage, was dat ze boven op me kwam zitten. Mijn super harde paal ging zonder moeite naar binnen. 

Denise bewoog zo heerlijk op mij, het was vreselijk sensueel. Ze ging omhoog, net genoeg dat mijn eikel in haar bleef, wachtte enkele seconden en stootte terug naar beneden. Met het plagen ging ze nog even door. Het maakte mij gek, zonder remmingen. Ik wilde alleen maar meer.

De beloning

Ik kreunde in haar oor, pak me sneller alsjeblieft, ik smeekte haar. Denise had duidelijk de leiding. Ze ging van me af en op haar knieën zitten, en seinde me dat ik haar van achteren kon nemen. Ze steunde op de leuning van de bank en spreidde haar benen. Mijn god wat een opwinding, haar vagina stond mooi open en ik stootte er gretig in. Denise heeft mooie heupen en is wat ronder. Ik pakte haar stevig vast en bewoog van langzaam naar steeds sneller. Een hand hield ik op haar heup en met de andere hand streelde ik haar vagina. Zo werd ze nog natter en ik stootte nog wat harder. 

Neem me, neem me” kreunde ze van genot. Mijn hand bewoog steeds sneller, ik voelde dat ze bijna klaarkwam. Ik ging door met haar vagina stimuleren tot ze kwam. Ik kwam zelf ook bijna klaar, het laatste beetje deed ik zelf met mijn hand, super snel en ik spoot op haar. We knuffelden nog wat ongemakkelijk en Denise ging weg naar de logeerkamer. Ik bleef achter op de bank.

Wat een heerlijke afsluiting van de nacht was dit! Van mij mag dit vaker gebeuren, haar zus was veel wilder en geiler dan mijn vrouw.

De volgende dag deed Denise alsof er niets was gebeurd. 

*namen en foto zijn gefingeerd

Heb jij ook een geheim waar je niemand over durft te vertellen, en wil je dat opbiechten? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem).

Meer over: