Ga naar de inhoud

SeniorWeb: de computerhulp voor jou!

Update:
In samenwerking met:

Ben je op zoek naar begeleiding en ondersteuning in de digitale wereld? Maak kennis met SeniorWeb, een landelijke vereniging met de missie om de digitale wereld begrijpelijk te maken voor senioren. Zodoende geniet iedereen van de voordelen van computers en het internet.

Begrijpelijke informatie voor alle digitale niveaus

Of je nu je digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, praktische oplossingen zoekt, of meer over digitale zaken wil leren, SeniorWeb staat voor je klaar. Deze landelijke vereniging biedt stap-voor-stap-uitleg en verduidelijking over diverse onderwerpen, waaronder Windows 11, tablets en smartphones, WhatsApp en online veiligheid.

Hun website, tijdschrift Enter en online cursussen bieden direct toegang tot waardevolle informatie. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en informatieve artikelen? Meld je dan gratis aan voor hun wekelijkse nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates in je inbox.

Persoonlijke computerhulp binnen handbereik

Heb je vragen over je computer of tablet? De geduldige vrijwilligers van PCHulp en Leren aan Huis staan voor je klaar! Je kunt kiezen uit verschillende vormen van hulp, zoals online, telefonisch of persoonlijk bij je thuis. In de afgelopen jaren hebben SeniorWeb-vrijwilligers meer dan 500.000 digitale vragen opgelost met PCHulp. Bij Leren aan Huis komt een SeniorWeb-vrijwilliger naar je toe om je te ondersteunen bij het leren omgaan met je smartphone, tablet of computer. Deze diensten zijn exclusief beschikbaar voor SeniorWeb-leden.

Lokale computercursussen voor iedereen

De leslocaties van SeniorWeb zijn voor iedereen toegankelijk en bieden een ideale mogelijkheid om je digitale kennis uit te breiden. De leslocaties bieden kleinschalige en betaalbare cursussen en workshops, geschikt voor zowel beginnende als gevorderde computergebruikers. De lesonderwerpen zijn divers: tablets, Facebook, Windows, veiligheid, fotobewerking, en meer. De vrijwillige docenten zijn zelf veelal ook senior. De meeste leslocaties bieden ook individuele lessen en inloopspreekuren. Vind de leslocatie van SeniorWeb bij jou in de buurt en ontdek nieuwe mogelijkheden.

Ontdek het computertijdschrift Enter

Enter is het computertijdschrift voor SeniorWeb-leden, deze verschijnt 4 keer per jaar. Dit tijdschrift biedt praktische artikelen, tips en diepgaande informatie. Niet voor niets krijgt Enter een 8,3 van SeniorWeb-leden! Wil je gratis kennismaken met Enter? Vraag dan een gratis exemplaar aan.

Online cursussen voor eigen tempo en flexibiliteit

Met de online cursussen van SeniorWeb leer je in je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Je krijgt de lesstof in een logische volgorde aangeboden, maar je hebt de vrijheid om te kiezen welke onderdelen je wilt volgen. Het systeem onthoudt je voortgang, zodat je op elk gewenst moment kunt stoppen en later verder kunt gaan waar je was gebleven. Online cursussen zijn gratis voor SeniorWeb-leden en omvatten onderwerpen zoals fotobewerking, cloudopslag, smartphone-gebruik, e-mailen en nog veel meer.

Profiteer van het SeniorWeb-lidmaatschap

Als lid van SeniorWeb profiteer je van talloze voordelen, waaronder:

  • Onbeperkte online helpdesk
  • Computerhulp via de telefoon en zelfs bij je thuis
  • 4 keer per jaar het computertijdschrift Enter
  • Wekelijkse informatieve nieuwsbrieven
  • Online cursussen over populaire onderwerpen
  • Deskundige controle van verdachte e-mails
  • Voordelige computerboeken en accessoires

Sluit je aan bij de meer dan 150.000 tevreden leden en ontdek waarom SeniorWeb een waardering van 8 krijgt! Heb je interesse? Meld je direct aan via het online formulier of bel voor meer informatie op 030-2769965. Ontdek de digitale wereld met SeniorWeb.

In samenwerking met:

Meer over: