Ga naar de inhoud

SeniorenTab: de digitale brug voor ouderen, digibeten en beginnende dementerenden

Update:
Seniorentablet, seniorentelefoon
In samenwerking met:

In een snel digitaliserende wereld, waar technologie de norm is geworden, mogen we degenen die ons hebben gevormd en de samenleving hebben opgebouwd niet vergeten.

Senioren, digibeten en beginnende dementerenden verdienen evenzeer de voordelen en gemakken van moderne technologie.

Innovatie toegankelijk voor iedereen

Sinds 2016 is er SeniorenTab. Heb je hier weleens van gehoord? Dit is een innovatief bedrijf, dat zich heeft toegewijd aan het ontwikkelen van eenvoudige smartphones en tablets die speciaal zijn ontworpen voor ouderen zonder digitale ervaring.

En dat is nog niet alles – dit jaar hebben ze de lat nog hoger gelegd door speciale apparaten te introduceren die gericht zijn op beginnende dementerenden. Hun missie is altijd onwankelbaar geweest: technologie toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht hun achtergrond.

Apparaten met gemakkelijke bediening

Wat SeniorenTab echt onderscheidt, is hun focus op eenvoud. De apparaten zijn ontworpen met het oog op intuïtieve bediening, waarbij grote, duidelijke knoppen en eenvoudige navigatie de kern vormen van hun ontwerpfilosofie. Dit betekent dat zelfs degenen met weinig of geen digitale ervaring snel vertrouwd raken met de unctionaliteit van hun smartphones en tablets.

Seniorentablet en seniorentelefoon

SeniorenTab’s nieuwste tablet, te vinden op seniorentablet.nl, biedt een nog breder scala aan mogelijkheden, terwijl de Senioren Smartphone Plus de mobiele communicatie vereenvoudigt.

Maar wat echt opvalt is hun oplossing voor beginnend dementerenden. Dit speciale apparaat biedt een uitgebreide set functies die zijn afgestemd op de behoeften van mensen met beginnende dementie, waaronder geheugenondersteuning en eenvoudige communicatie.

Daarnaast bieden ze extra mogelijkheden voor mensen die moeite hebben met lezen, zoals: een voorleesfunctie, inzoomfunctie en kleuren met een groot contrast.

Tekst gaat onder de afbeelding verder >>

Ondersteuning voor beginnende dementerenden

Beginnende dementerenden hebben specifieke behoeften die zich onderscheiden van de algemene behoeften van ouderen. De SeniorenTab-producten zijn ontworpen om op deze behoeften in te spelen en bieden verschillende functies die gunstig zijn voor beginnende dementerenden:

  1. Herinneringen en notities: Verlies van geheugen en cognitieve vaardigheden is een kenmerkend symptoom van dementie. De mogelijkheid om herinneringen en notities te maken op de SeniorenTab-producten helpt gebruikers bij het bijhouden van belangrijke informatie, zoals afspraken, medicijnen en contactgegevens. Dit vermindert verwarring en geeft gebruikers meer controle over hun dagelijkse leven.
  2. Eenvoudige bediening: Beginnende dementerenden kunnen moeite hebben met het begrijpen en gebruiken van complexe technologie. De grote, duidelijke knoppen en intuïtieve navigatie van de SeniorenTab-producten zorgen voor een eenvoudige en begrijpelijke interface, waardoor gebruikers minder gefrustreerd raken bij het gebruik van het apparaat.
  3. Sociale connectiviteit: Sociale isolatie is een veelvoorkomend probleem bij beginnende dementerenden. De SeniorenTab-producten stellen gebruikers in staat om gemakkelijk in contact te blijven met vrienden en familie via oproepen, berichten en het delen van foto’s. Dit bevordert sociale interactie en helpt eenzaamheid te verminderen.
  4. Veiligheidsfuncties: Dementie kan leiden tot desoriëntatie en verdwalen. De ingebouwde veiligheidsfuncties, zoals GPS-tracking op sommige SeniorenTab-producten, bieden gemoedsrust aan verzorgers, waardoor ze de locatie van hun dierbaren kunnen volgen en snel kunnen ingrijpen als dat nodig is.
  5. Entertainment en stimulatie: Voor beginnende dementerenden is stimulatie van de geest van groot belang. De SeniorenTab-producten bieden toegang tot entertainmentopties zoals muziek, spelletjes, video’s en boeken, waardoor gebruikers plezier kunnen beleven en mentaal actief blijven.

De SeniorenTab-producten zijn ontwikkeld met deze behoeften in gedachten, en ze bieden een holistische oplossing die de levenskwaliteit van beginnende dementerenden verbetert en hun verzorgers ontlast.

Databeveiliging van een hoog niveau

Een van de meest geruststellende eigenschappen van de Senioren Smartphone Plus is de veilige opslag van alle gegevens. Deze smartphone is ontworpen met een sterke nadruk op jouw privacy en gemoedsrust.

Zelfs in het geval van verlies of diefstal van je telefoon, hoef je je geen zorgen te maken over het verlies van belangrijke informatie. Jouw gegevens blijven veilig en zijn niet toegankelijk voor onbevoegden. Er zijn beveiligingsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat alleen jij toegang hebt tot jouw persoonlijke gegevens, zodat je met een gerust hart gebruik kunt blijven maken van je Senioren Smartphone Plus.

Bij SeniorenTab staat vertrouwen voorop, en ze zullen er altijd voor zorgen dat je persoonlijke gegevens beschermd blijven. Wanneer je een van de producten zoals de senioren tablet of telefoon aanschaft, dan krijg je 1 jaar ondersteuning van hun geduldige helpdesk. 

In samenwerking met:

Meer over: