Ga naar de inhoud

Zien én horen: 5 tips voor de beste Black Friday deals

Update:
Black-Friday-deals

Het is bijna zover: Black Friday. 24 november barst het kortingspektakel los. Dat betekent dat het de hoogste tijd is om je verlanglijstje tevoorschijn te halen om de beste deals van het jaar te scoren.

Dit jaar is niet anders, met talloze elektronische snufjes en digitale hebbedingen die je in de gaten moet houden. We hebben voor jou een lijst samengesteld van 5 producten die je niet mag missen tijdens Black Friday.

Ook laten we je zien waarom deze Black-Friday deals producten een must-have zijn. Je scoort ze ook nog eens met dikke korting: tel uit je winst!

1. Airpods Pro 2

Als je van muziek houdt of veel onderweg bent, zijn de Airpods Pro 2 eigenlijk onmisbaar. Met actieve ruisonderdrukking (ANC), indrukwekkende geluidskwaliteit en een comfortabele pasvorm zijn deze oordopjes perfect voor het luisteren van muziek. Neem deel aan belangrijke telefoongesprekken met helder geluid, of geniet van je favoriete nummers zonder storende omgevingsgeluiden. Ook ideaal om podcasts mee te luisteren. Lees hier welke podcasts zeker de moeite waard zijn! Deze Airpods Pro 2 Black Friday deal wil je in ieder geval niet missen.

2. iPhone 14

De nieuwste iPhone is altijd een hot item tijdens Black Friday. Dit jaar is dan ook geen uitzondering. De iPhone 14 belooft indruk te maken met zijn verbluffende camera’s, verbeterde prestaties en geavanceerde functies. Van fotograferen met weinig licht tot ultieme beveiliging, deze smartphone heeft het allemaal. Met de iPhone 14 ben je volledig up-to-date in de wereld van digitale communicatie. Deze mobiel maakt ook nog eens de mooiste foto’s.

3. Abonnement Videoland

Tijdens Black Friday draait het niet alleen om fysieke producten, maar ook om abonnementen. Ja, wij hadden hier in eerste instantie ook niet aan gedacht. Maar Videoland biedt een schat aan films en series voor jouw kijkplezier. Met een abonnement geniet je van exclusieve content en populaire shows. Ideaal voor de koude winteravonden. Kijktips?

  • Mocro Maffia
  • The Handmaid’s Tale
  • The Good Doctor
  • Married at First Sight
  • Big Brother

4. Sonos Roam SL Bluetooth Speaker

Met de Sonos Roam SL Bluetooth Speaker kun je overal en altijd genieten van je favoriete muziek in hoogwaardige kwaliteit. Deze draagbare luidspreker biedt een meeslepend geluid en is perfect voor feestjes, picknicks in het park, of ontspannen momenten in je eigen achtertuin. Ideaal, zo’n draadloze speaker. Eerst een filmpje kijken beneden, dan een muziekje luisteren op de bank en daarna een podcast in bed. Wat wil je nog meer?

5. Sony Bravia TV JD 55x85k 4D

Als het gaat om home entertainment, biedt de Sony Bravia tv JD 55x85k 4D de ultieme televisiebeleving. Deze 4K-televisie heeft een verbluffend scherp beeld en herbergt een scala aan slimme functies. Stream je favoriete films, series en games in ongeëvenaarde kwaliteit. Deze tv scoor je nu met honderden euro’s korting.

Meer over: