Ga naar de inhoud

Maak je eigen fotoboek of ontdek de perfecte cadeau-ideeën bij Fotofabriek

Update:
Fotofabriek
In samenwerking met: Fotofabriek

Ben je op zoek naar een unieke manier om je dierbare herinneringen vast te leggen? Bij Fotofabriek ben je dan ongetwijfeld aan het juiste adres. Een indrukwekkende beoordeling van 9,0 (gebaseerd op maar liefst 20.321 beoordelingen) geeft aan dat andere gebruikers erg tevreden zijn.

Maak jouw eigen fotoboek bij Fotofabriek

Bij Fotofabriek heb je de vrijheid om een fotoboek volledig naar eigen wens te ontwerpen. Je kiest uit verschillende typen fotoboeken, zoals spiraal, softcover, hardcover, vlakliggende fotoalbums en zelfs exclusieve fotoboeken. Met een minimale capaciteit van 24 pagina’s en de mogelijkheid om uit te breiden tot wel 200 pagina’s, zijn er geen grenzen aan het vastleggen van je herinneringen.

Wil je jouw fotoboek net dat beetje extra geven? Fotofabriek biedt speciale papiersoorten en luxe omslagen aan, waardoor je jouw foto’s met nog meer flair presenteert.

Eenvoudig ontwerpen met de ‘online editor’

Het creëren van je eigen fotoboek is bij Fotofabriek eenvoudig en intuïtief. Gebruik de ‘online editor’ zonder installatie om direct vanaf je computer, telefoon of tablet te starten. Als je liever offline werkt, kun je de offline software gebruiken. Volg de stappen, upload je foto’s en kies uit vele kant-en-klare thema’s of begin met een blanco boek.

Personaliseer je fotoboek verder met verschillende papiersoorten, omslagen en afwerkingen. Zodra je ontwerp klaar is, voeg je het toe aan de winkelwagen en rond je de bestelling af. Binnen de kortste keren ontvang je een track en trace code om je zending te volgen én nog leuker: thuis te ontvangen .

Persoonlijke cadeau-ideeën voor elk moment

Bij Fotofabriek kun je niet alleen terecht voor het maken van fotoboeken, maar ook voor originele cadeau-ideeën voor elk moment. Of het nu de verjaardag van je beste vriendin is of je zoekt naar een kerstcadeau voor je partner, Fotofabriek heeft een uitgebreid aanbod aan gepersonaliseerde cadeautjes.

Denk aan een heerlijke wijn in een gepersonaliseerde wijnkist, een favoriete foto als wanddecoratie of een unieke fotopuzzel voor de echte puzzelliefhebber. Gebruik de online editor om deze cadeaus te personaliseren met namen en foto’s, waardoor ze nog specialer worden.

Ontdek de leukste cadeau-ideeën bij Fotofabriek

Voor degenen die op zoek zijn naar inspiratie, heeft Fotofabriek een selectie van leuke cadeau-ideeën samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor een fotomok met een zelf ontworpen bedrukking, een gegraveerd glas met naam of tekst, een memo-geheugenspel voor de spelfanaat of een diamond painting set voor de creatieveling. Met zoveel keuzes uit het assortiment vind je ongetwijfeld het perfecte cadeau!

Over Fotofabriek

Fotofabriek is dé plek waar je jouw herinneringen tastbaar maakt. Naast het maken van fotoboeken en fotoalbums kun je bij Fotofabriek ook terecht voor:

  • Kalenders
  • Agenda’s
  • Kaarten
  • Visitekaartjes
  • Wanddecoraties

Met de gebruiksvriendelijke online editor en een breed scala aan mogelijkheden, is het maken van een persoonlijk cadeau of fotoboek nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Ontwerp jouw fotoboek of creëer een uniek cadeau bij Fotofabriek en maak van je foto’s een blijvende herinnering! Bezoek de website en begin vandaag nog met het vastleggen van jouw kostbare momenten.

In samenwerking met: Fotofabriek

Meer over: