Ga naar de inhoud

Opgebiecht: Erica lokte een getrouwde man naar een leeg huis

Update:
Opgebiecht Erica getrouwde man

Na een saai een seksloos huwelijk van 30 jaar was Erica weer vrijgezel. Ze was opgelucht en was voorlopig niet van plan om zich aan een nieuwe man te binden. Ze zou gaan daten. Ze had het helemaal in haar hoofd.

“Kom maar op!”, dacht ze. “Ik ben klaar voor wat avontuurtjes!” Om de kans op een leuke date te vergroten schreef Erica zich in bij 3 verschillende datingsites. “De eerste 2 maanden vond ik het eigenlijk harstikke spannend allemaal. Ik vond de afspraakjes leuk en belandde regelmatig met een man in mijn bed. Heel leuk, maar ik heb wel mijn grenzen: getrouwde mannen, daar zat ik niet op te wachten.”

Getrouwde mannen ruim vertegenwoordigd

Met getrouwde mannen sprak ze niet af. En al helemaal niet als ze kleine kinderen hebben. Maar deze groep bleek wel ruim vertegenwoordigd op de sites waar ze zich bij had ingeschreven. “Ik heb daar totaal geen behoefte aan. Zie je het voor je: ben je je van niets bewust, staat ineens zijn vrouw voor je neus in een restaurant, die dan jou en je date de huid vol scheldt. Ik blijf daar bij uit de buurt. Maar wat doe je als je date liegt en toch getrouwd blijkt te zijn?”

“Anton was zo’n date die loog. Er gingen heel wat appjes aan vooraf, voordat hij voorstelde om af te spreken. Ik vond het superlief dat hij helemaal vanuit Roosendaal naar de kop van Noord-Holland wilde rijden voor mij. Even leek het erop dat ik vlinders in mijn buik voelde. Ojee, Als ik maar niet verliefd werd.”

Speciaal voor hem een sexy jurk gekocht

“Een paar dagen voor de date had ik speciaal voor onze afspraak een mooi jurkje gekocht. Hij zou me thuis ophalen en dan was het plan om naar het strand te gaan voor een lange wandeling en om te dineren in een van mijn favoriete strandtenten. Ik begon naar hem te verlangen. Ik keek erg uit naar onze ontmoeting. Tot ik Anton de dag van de date om 12 uur op de app kreeg.”

“Of we niet gewoon bij mij thuis konden afspreken. Ik vroeg hem waarom. Hij zei dat hij een hele drukke week achter de rug had met veel prikkels. Het leek hem gezelliger om bij mij in de tuin af te spreken. Hij wilde ook ineens de afspraak vervroegen naar de middag. Of ik om 15 uur kon. 15 uur! Nu was ik geërgerd. Ik was die ochtend naar de kapper geweest, had mijn nagels laten doen. Ik ga toch niet met die nieuwe sexy blote jurk met een vreemde in de achtertuin van mijn rijtjeshuis zitten?”

Een andere keer afspreken

“Dus stelde ik voor om een andere keer af te spreken. Dat deden we en 2 weken later hadden we een nieuwe date. En wat denk je? Een appje van Anton. Vlak voor onze afspraak. Of we ook deze keer bij mij thuis konden afspreken. Maar ik zat al klaar met dit keer een leuke picknickmand. En natuurlijk met mijn sexy blote jurkje al aan. En of ik ook weer wat eerder kon afspreken.”

Toen viel het kwartje

“Toen viel het kwartje. Deze man ging helemaal niet in het openbaar afspreken. Hij was eropuit om stiekem met mij af te spreken. Ik probeerde achter de waarheid te komen, door het het op de man af te vragen, maar Anton zei dat hij het gewoon leuker vond om bij mij thuis af te spreken. Nadat ik voor de 2e keer had uitgelegd dat ik dat nooit eerst thuis afspreek bleef hij aandringen. Op een bepaald moment werd hij zelfs kwaad. En van het ene op het andere moment sloeg mijn verlangen naar hem om in afkeer. Ik baalde en zei dat ik helemaal niet af wilde spreken.”

 Ik kan wel een wijntje gebruiken

“Daar zat ik dan in mijn sexy jurkje op mijn tuinbank mijn gelakte nagels af te bijten. Ik had er zo de pest in dat ik een fles wijn opentrok. Direct belde ik Linda, mijn lieve buurvrouw of ze ook zin had in een glaasje. Zij ging gretig in op mijn uitnodiging: “Ik had toch nergens zin in en loop al de hele dag in mijn badjas rond, dus ja, ik kan wel een wijntje gebruiken.”

De vrouwen gingen los op het profiel van de man

In de tuin aan de wijn gingen de 2 vrouwen helemaal los op het profiel van deze man. Na een kwartier zoeken kwamen de twee Sherlocks erachter wat Erica al vermoedde: Anton was getrouwd en hij had 2 kleine kinderen. Woest was Erica. “Weet je wat, we nemen gewoon wraak”, zei Linda. “Jij gaat Anton bellen en dan zeg je dat je toch wel graag thuis wil afspreken. Wedden dat hij meteen in de auto stapt?”

Erica appte hem het adres

Binnen 5 minuten was het geregeld. Anton vertrok met gierende banden richting Den Helder. Erica appte hem het adres. Alleen was dat niet het adres van Erica. Het was het adres van een leegstaande woning 2 straten verderop. “Ik voelde me oncomfortabel. Maar ik deed het voor een goed doel. We gingen Anton een lesje leren. Proestend van het lachen dook Linda bij me in de auto. Wij naar dat lege huis. Linda had haar badjas en slippers nog aan. Ik kreeg het Spaans benauwd toen we de straat inreden.”

Ze zetten de auto aan de overkant van de straat

We zetten de auto aan de overkant van de straat in afwachting van Anton. Toen een blauwe Ford de straat in kwam rijden klopte mijn hart in mijn keel. Dit moest ‘m zijn.” Erica kreeg het benauwd. “Wat zou hij doen als hij erachter zou komen dat hij voor een leeg pand stond?”

Erica was zo bang dat ze de hoedenplank van achteruit de auto wipte, om zichzelf daar onder te verstoppen op de achterbank. Linda proestte het uit en stapte de auto uit. “Ik ga gewoon even in mijn badjas poolshoogte nemen”, lachte ze, en stak de straat over richting het huis waar Anton inmiddels bij de voordeur stond aan te bellen. Natuurlijk ging de telefoon van Erica af in de auto. Anton belde haar, maar ze nam niet op. 

Anton kwam erachter dat hij voor een onbewoond huis stond

Natuurlijk kwam Anton erachter dat hij voor een leeg huis stond. Hij heeft nog 3 pogingen gedaan om Erica aan de lijn te krijgen. Een buurvrouw, in haar badjas op slippers, kwam langs en liet weten dat daar al geruime tijd niemand meer woonde. En weg reed Anton met zijn twee kinderzitjes op de achterbank. “Ik heb geen spijt van mijn wraakactie met de buurvrouw. Laat het een les voor hem zijn geweest.”

Meer over: