Ga naar de inhoud

Opgebiecht: de verboden affaire eindigde in een trio

Update:
Opgebiecht

Omdat we het grootste deel van ons leven op ons werk doorbrengen, is het geen verrassing dat het een plek is waar relaties opbloeien. Maar wat als deze relaties verboden zijn? 

Emma (32) is getrouwd en heeft 2 kinderen. Ze werkt als project manager bij een groot bouwbedrijf. Jannes (37) is haar collega, ook getrouwd en heeft 3 kinderen. Hij werkt als architect bij hetzelfde bedrijf. Sara (27) is project assistente en is vrijgezel. Ze heeft het geheim opgebiecht aan onze redactie en blijft graag anoniem.

Mijn nieuwe collega schudde mij wakker

Ik zit in een complexe situatie op het werk. Ik ben een projectmanager bij het bouwbedrijf en sinds een tijdje heb ik een intense aantrekkingskracht ontwikkeld voor mijn collega Jannes. We zijn beiden getrouwd, maar kunnen de verleiding van elkaar niet weerstaan. Het is een gevaarlijke weg die we bewandelen, vol met verboden verlangens en risico’s. 

Sinds de 1e dag op het werk

‘Ik voelde een onmiddellijke en onweerstaanbare aantrekkingskracht zodra ik Jannes ontmoet op het werk. Er is iets magisch aan de manier waarop we elkaar aankijken en met elkaar praten. We voelen een diepe verbinding en een gedeelde passie voor ons werk, wat de aantrekkingskracht alleen maar versterkt’.

‘Terwijl we samenwerken aan een belangrijk bouwproject, groeien onze gevoelens voor elkaar steeds sterker. We hebben een unieke chemie en begrijpen elkaar zonder woorden. Het lijkt alsof we op dezelfde golflengte zitten en elkaar perfect aanvullen. Onze gezamenlijke inzet en betrokkenheid bij het werk brengen ons dichter bij elkaar en versterken onze band’.

Een van mijn collega’s en assistente, Sara vermoedt het volgens mij al een tijdje. Ze kijkt op een manier naar mij en naar Jannes alsof ze van meer weet. Ik heb het er niet over maar ze laat me blozen wanneer ze ons aankijkt als we in dezelfde ruimte zijn.

Sara volgde stiekem elke beweging van hen. Opgewonden door de spanning van het kijken hoe een verboden relatie zich ontvouwde. Sara wist dat Emma en Jannes allebei getrouwd waren, maar ze kon het niet helpen dat ze jaloers was op de passie die ze deelden. 

Nog een stapje verder met de affaire

Op een dag brachten Emma en Jannes hun relatie naar het volgende niveau. Ze ontmoetten elkaar na het werk en eindigden in een verhitte vrijpartij in Jannes’ auto. Ze wisten niet dat Sara op afstand toekeek. Sara kon niet geloven wat ze zag, maar ze werd er ook door opgewonden. Ze had ook een korte video gemaakt met haar telefoon. De week daarop was Sara na werktijd alleen met Emma op kantoor. Ze kon het niet laten om te beginnen over wat ze gezien had, en wat ze op haar telefoon had. Tot haar verbazing ontkende ik het niet. Ik kon het ook niet meer voor me houden. Ik nam Sara in vertrouwen over mijn gevoelens voor Jannes. Sara luisterde aandachtig en voelde een mengeling van sympathie en opwinding. Ik vond het ook opwindend om het met haar te delen. Ze bekende dat ze regelmatig naar de video had gekeken in de tussentijd.

Iets drinken na het werk was niet zo onschuldig

Op een dag nodigden ik en Jannes Sara uit om na het werk iets met ons te gaan drinken. Dit onder de vermomming “overwerken”. Sara was verrast maar opgetogen dat ze erbij mocht zijn. Terwijl ze aan de bar zaten, was de spanning tussen Emma en Jannes voelbaar. Sara kon niet anders dan zich een derde wiel voelen, totdat Emma een gewaagde zet deed. Ze leunde voorover en kuste Sara, waardoor ze schrok, maar ook een vuur in haar aanwakkerde. Jannes keek verbaasd toe hoe de 2 vrouwen elkaar hartstochtelijk kusten. Hij kon het niet laten om mee te doen, en al gauw waren we allemaal verstrengeld met onze tongen en handen overal. We verlieten de bar snel om naar een hotelkamer aan het einde van de straat te gaan. 

Hoe eindigt de affaire

Wat begon als een verboden relatie tussen 2 getrouwde collega’s eindigde als een wilde nacht van passie. Emma, Jannes en Sara gaven toe aan hun verlangens en verkenden een kant van zichzelf waarvan ze het bestaan niet kenden.

De volgende dag gingen we allemaal weer aan het werk alsof er niets gebeurd was. Maar de herinnering aan onze verboden ontmoeting bleef hangen, en we konden niet anders dan ons opnieuw tot elkaar aangetrokken voelen. Het was een geheim dat we moesten bewaren voor onze echtgenoten én collega’s. 

*namen en foto zijn gefingeerd

Heb jij ook een geheim waar je niemand over durft te vertellen, en wil je dat opbiechten? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem). 

Meer over: