Ga naar de inhoud

Vakantieliefde: Verstrengeld in beelden, de knappe fotograaf

Update:
Erotisch vakantieliefde verhaal knappe fotograaf

Als jonge Nederlandse vrouw van 26 droomde Anouk er altijd al van om een keer alleen op vakantie te gaan naar Spanje en het avontuur op te zoeken. Toen de kans zich eindelijk voordeed, greep ze die met beide handen aan en boekte een verblijf van een week in een charmant dorpje aan de Costa del Sol. Daar ontmoette ze hem.

Op haar 3e dag daar, terwijl ze de plaatselijke bezienswaardigheden verkende, stuitte Anouk op een groep toeristen. Ze hadden zich verzameld rond een knappe fotograaf. Hij was bezig om het prachtige uitzicht vast te leggen met zijn camera. Geïntrigeerd stapte ze op hem af, getroffen door zijn warme glimlach en charme. 

Knappe fotograaf 

Anouk sprak geen woord Spaans maar dat was ook niet nodig. Er was direct chemie tussen hun. 

Anouk hoorde dat hij Diego heette, een plaatselijke fotograaf woonachtig in een dorpje genaamd Nerja aan de Costa del Sol. Ze raakten aan de praat met gebrekkig Engels en de vertaalmachine op hun telefoons. Hij nodigde haar uit om de volgende dag mee te gaan naar zijn volgende fotoshoot en ze accepteerde gretig. Opgewonden om een excuus te hebben om samen tijd door te brengen, bezienswaardigheden te ontdekken en vooral Diego van dichterbij te zien.

De volgende dagen verkenden Anouk en Diego de mooiste plekjes van de Spaanse regio, maakten samen foto’s en deelden verhalen over hun leven. Naarmate ze meer tijd met elkaar doorbrachten, werd hun aantrekkingskracht sterker en konden ze de aantrekkingskracht tussen hen niet meer weerstaan. Tot nu toe bleef het bij een beetje strelen en handen vasthouden alsof ze pubers van 16 waren. 

Op de laatste dag was er passie zonder remmingen

Op hun laatste dag samen, nam Diego Anouk mee naar een afgelegen plek met uitzicht op zee. 

Waar hij haar uitdaagde om sexy poses aan te nemen en haar kleren uit te trekken. In het begin was Anouk terughoudend en nerveus, maar naarmate de shoot vorderde, begon ze zich meer op haar gemak en zelfverzekerd te voelen. Ze begon zich langzaam uit te kleden en voelde zich kwetsbaar en bloot. Diego verzekerde haar dat ze er prachtig uitzag, dit was ook duidelijk te zien aan zijn erectie die bijna onder zijn zwembroek uitkwam.

Naarmate de shoot vorderde, begon Anouk zich steeds lekkerder in haar vel te voelen. Ze nam verschillende poses aan en stelde er zelfs een paar voor. Diego was onder de indruk van haar zelfvertrouwen en creativiteit. Hij was helemaal bezweet, je zag zijn aderen van zijn sportieve gebruinde lichaam en hij had zichtbaar moeite om zich te concentreren. Anouk genoot ervan. Haar huid en haren waren nat van het zweet door de opwinding, ze voelde kloppingen van genot tussen haar benen. Langzaam bewoog ze haar hand in haar broekje en bleef Diego indringend aankijken. Ze gebaarde hem om dichterbij te komen met hartkloppingen in haar keel.

De fotograaf fluisterde in haar oor: ‘quiero besarte’

Hij liet haar oproep niet onbeantwoord en begon met fluisteren in het Spaans, in haar oor. Hij kuste haar in haar hals en verder naar beneden. Na dit heerlijke voorspel voelde Anouk hoe Diego langzaam in haar kwam. Hij voelde warm aan. Ze was nog nooit zo genomen en liet zich helemaal meeslepen met allerlei standjes. Wat Diego niet had verteld was dat de camera was blijven draaien in de video modus op het statief. Ze beleefden samen een heerlijke vrijpartij in de buitenlucht. 

Diego’s foto’s van Anouk en de video van Diego en haar samen op het verlaten strand waren adembenemend. Ze legden de rauwe essentie van haar vrouwelijkheid en sensualiteit van beiden vast op een manier die zowel smaakvol als provocerend was. Bij het afscheid de volgende dag bracht Diego haar naar het vliegveld en gaf een usb-stick met daarop het beeldmateriaal als aandenken. 

Ze zag hem daarna nooit meer ..

Nerja aan de Costa del Sol

Meer over: