Ga naar de inhoud

Vakantieliefde: Selin en Florian op de fiets in Albanië

Update:
Vakantieliefde in Albanië

Selin is half Turks, 42 jaar, ze woont in ´s-Hertogenbosch en gaat alleen op een vakantie naar Albanië. Na een mislukt huwelijk van 12 jaar had Selin zin om er eens tussenuit te gaan naar een land wat ze nog niet kende. Dit had ze niet verwacht.

Selin wandelt en fietst graag en daarom is ze op een georganiseerde vakantie naar Albanië gegaan. Naar de plaats Sarandë, dit is een van de belangrijkste badplaatsen van Albanië. Wat Selin toen nog niet wist is dat Sarandë de woon- en geboorteplaats is van lokale gids Florian, de 25-jarige knappe jongeman die haar leven zou veranderen die bewuste vakantie in juni.

Het lot wilde dat de paden van Florian en Selin samenkwamen en ze raakten meteen met elkaar verbonden. De 1e ontmoeting was een simpele uitwisseling van glimlachen en een kort gesprek over Florians passie voor fietsen, tijdens een geboekte tour door Sarandë.

Geïntrigeerd door de vonk tussen hen, nodigde Florian Selin uit om alleen met hem mee te gaan op een fietsexpeditie door de bergen van Albanië. Selin was gebrand op avontuur en gezelschap, ze stemde van harte in en hun reis begon.

Vakantieliefde ontstaat tijdens een fietsavontuur

Tijdens hun fietsavontuur ontdekten Florian en Selin elkaars passies, dromen en kwetsbaarheden. Terwijl ze door de betoverende landschappen fietsten, verdiepten hun gesprekken zich en groeiden hun harten naar elkaar toe. Florian, betovert door Selin’s wijsheid en gratie, werd verliefd. Selin, aan de andere kant, voelde een hernieuwd gevoel van vreugde en opwinding dat ze in jaren niet had ervaren. Ondanks het grote leeftijdsverschil.

De dagen die volgde zagen ze elkaar elke dag. Ze waren onafscheidelijk. Toch hielden ze het nog ‘netjes’.

Verstuikte enkel

Op een noodlottige dag, toen ze een steil pad in de bergen op fietsten verstuikte Selin haar enkel. Ze maakte een flinke mis trap met haar fiets. Ze gilde het uit van de pijn en ook van de schrik. Florian die inmiddels na 4 dagen fietsen de liefkozende bijnaam “Florri” had gekregen van Selin, sprong direct van zijn fiets om haar enkel van dichtbij te bekijken. Haar enkel was opgezwollen en ze kon er niet op staan. 

Samen schuilen

Het probleem was ook dat het bijna donker werd en ze realiseerden zich dat ze niet op tijd terug zouden zijn in de bewoonde wereld. Florian kende de omgeving er goed en stelde voor om naar een dichtbij gelegen vakantiehuisje van zijn oom en tante te gaan, die er nu toch niet waren. Hij wist dat er een reservesleutel onder de bloempot lag die hij kon gebruiken. 

Vastbesloten om Selin te verzorgen, stelde Florian voor om die nacht door te brengen in de gezellige schuilplaats in de bergen. Selin stemde in, hoe kon ze ook anders met die mooie lieve bruine ogen van Florri. 

Terwijl ze bij het warme haardvuur zaten, masseerde Florian zachtjes de gewonde enkel van Selin en hun ogen sloten zich in een tedere blik. Op dat moment realiseerden ze zich allebei dat deze onverwachte ontmoeting iets heel bijzonders was. De ruige schoonheid van de bergen weerspiegelde de groeiende intensiteit van hun gevoelens.

Vakantieliefde: passie voor het haardvuur

Tijdens deze intieme uitwisseling verzamelde Florian de moed om op te biechten dat hij nog nooit met een vrouw was geweest die ouder was en zoveel levenservaring had, maar zich erg tot haar aangetrokken voelde.

Ontroerd door Florians kwetsbaarheid, leunde Selin naar hem toe en drukte zachtjes een kus op zijn mond. Ze voelde zich gevleid en vergat even de pijn aan haar enkel. Ze bracht haar lichaam naar hem toen en ging bovenop hem zitten. Selin bewoog sensueel op het ritme van de achtergrondmuziek die speelde. Haar bewegingen werden steeds krachtiger. Hun hartslag ging steeds sneller klopper. Zijn ademhaling werd steeds duidelijker, en kreungeluiden volgde.  

Warmte door het haardvuur en de passie

Toen hun lichamen zich met elkaar verstrengelden, leek de tijd even stil te staan. Al snel hadden ze beide geen kleding meer aan. Hun vingers verkende het lichaam van de ander. Opgewonden en vochtig door de warmte van het haardvuur en de passie. Het zachtjes strelen ging over in stevige aanrakingen. Florian duwde Selin op de grond en nam de overhand. Hij duwde haar benen wijd en gleed naar binnen. Met zijn handen stevig op haar heupen bewoog hij steeds sneller. Selin kreunde van genot. Dit had ze al zo lang niet meer ervaren, wat had ze het gemist. Florian bracht zijn hand naar haar mond, ze kuste en likte zijn hand vurig. Door de opwinding beet ze hem hard. Op dat moment bereikte ze beide hun (eerste) hoogtepunt die nacht.

Ze bleven urenlang doorgaan met vrijen voor het haarvuur op het kleed. 2 zielen, door toeval bij elkaar gebracht, vonden gepassioneerde liefde in elkaars armen. Van slapen is niets meer gekomen. 

De volgende ochtend fietste Florian met Selin achterop zijn fiets naar de 1e hulp. En de dag erna was het alweer tijd voor Selin om naar Nederland te gaan. Elke dag stuurt Florri aan Selin een romantisch gedicht om de dag door te komen. Dit gaat al 2 maanden zo sinds haar fietsvakantie, Selin heeft hem uitgenodigd om binnenkort naar Nederland te komen. 

Of het meer is dan een vakantieliefde dat moet nog blijken.

Meer over: