Ga naar de inhoud

Victor Mids aast op Koning Willem-Alexander als gast voor Mindf*ck

Update:
Victor Mids wil Koning Willem-Alexander in Mindf*uck

Illusionist Victor Mids droomt ervan een koninklijke gast te verwelkomen in het nieuwe seizoen van Mindf*ck. Ondanks zijn pogingen heeft hij Koning Willem-Alexander nog niet kunnen strikken. Hij blijft hoopvol en staat ook open voor andere leden van het koningshuis.

Voor Mids, bekend om het bereiken van het ogenschijnlijk onmogelijke, lijkt niets te hoog gegrepen. In de afleveringen van Mindf*uck verbaast hij weer vele bekende en onbekende Nederlanders.

Wie is Victor Mids?

Victor Mids is een Nederlandse illusionist, arts (niet praktiserend) en presentator. Hij is vooral bekend van zijn televisieprogramma “Mindf*ck”, waarin hij illusionistische trucs combineert met psychologische experimenten.

Mids heeft ook een achtergrond in de geneeskunde en heeft als arts gewerkt voordat hij zich volledig op zijn carrière als illusionist en presentator richtte. Naast zijn werk op televisie heeft hij ook verschillende boeken geschreven over illusies en de werking van de menselijke geest.

Victor Mids optimistisch over deelname van de koning

Op 36-jarige leeftijd heeft Mids al veel bereikt met zijn programma, maar het veroveren van een royal voor een van zijn afleveringen blijft bovenaan zijn wensenlijstje staan.

Hij deelde met het AD dat hoewel de koning nog buiten bereik is, hij enthousiast blijft over de mogelijkheden. “Ik wil de koning heel graag, maar ik heb hem nog niet te pakken gekregen,” meldde hij, zonder zijn optimisme te verliezen. Voor iemand die zijn carrière heeft gewijd aan het mogelijk maken van het onmogelijke, lijkt dit slechts een tijdelijke tegenslag.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Welke BN’ers zijn in Mindf*ck te zien?

Hoewel een koninklijke gast nog op zich laat wachten, schitteren er in de nieuwste serie van Mindf*ck wel andere bekende Nederlanders. Grote namen zoals Youp van ’t Hek, de mannen van StukTV, Paulien Cornelisse, Jandino Asporaat, Davina Michelle en Fred van Leer verschijnen aan de zijde van Mids.

Door zijn unieke talent om kijkers te verbazen, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat ook de Nederlandse royalty zich laat meeslepen in de magische wereld van Mids.

Nieuw seizoen Mindf*ck van start

Illusionist Victor Mids is terug met de meest onverklaarbare illusies en wetenschappelijke experimenten in een nieuw seizoen van Mindf*ck. In deze serie vallen bekende en onbekende Nederlanders weer van de ene verbazing in de andere en ook thuis kan de hele familie meedoen met fascinerende, interactieve illusies.

Het nieuwe seizoen is vanaf 16 maart om 20.30 uur op NPO1 te zien.

Bekijk de trailer hieronder >>

Bron: vorsten, AD

Meer over: