Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

De beste tips voor een inspirerend thuiskantoor

Thuiswerken, we doen het steeds vaker. Daarom is het fijn om over een goede werkplek te beschikken. Met een beetje creativiteit, creëer je van een vergeten hoekje in huis, jouw droom-thuiskantoor. vtwonen geeft je de leukste tips. 

Eenvoudig een thuiswerkplek

Met een kwast, hamer, boormachine en een pot verf kom je al een heel eind met jouw DIY-project. Zelfmakers zijn vaak makkelijker dan je denkt en vooral ook heel leuk om mee aan de slag te gaan. Extra leuk: je kunt de ideeën eenvoudig aanpassen aan je eigen woonwensen. En wat is er leuker dan zelf een nieuw woonitem maken? 

Creatieve oplossingen

Heb je niet veel ruimte in huis en ben je nog op zoek naar een creatieve manier om je eetgedeelte af te scheiden van het woongedeelte? Dan is dit functionele idee voor net even een andere werkplek voor jou! Wat dacht je van een werkplek als roomdivider? 

Van onhandig hoekje tot thuiskantoor

Nergens plek om te werken, een saaie muur waar je niks mee kunt of een onhandig hoekje? Dat dénk je maar, want kijk eens hoe snel je een op het oog moeilijke ruimte met een paar frisse tips en tricks omtovert tot een praktisch én huiselijk geheel. Ga voor rustige en vriendelijke kleuren zoals blauw en bruin om in de juiste werkmodus te komen.  

Werkeiland in huis

In plaats van een losse werkplek, kun je natuurlijk ook een werkeiland maken! Als de ruimte het toelaat natuurlijk. Plaats vier bureaus of tafels als een vierkant tegen elkaar aan. Zo kunnen de kids lekker kleuren, terwijl jij agenda nog eens openslaat. Slim! Geen zin in gedoe? Met deze stijlvolle bureaus ben je in één keer klaar. 

Bron: vtwonen | Fotografie Dennis Brandsma | Styling Fietje Bruijn 
 
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met vtwonen.