Ga naar de inhoud

Hoe draag je jurkjes in de herfst? Slimme stijltips tegen de kou!

Update:
jurkjes-in-de-herfst

Jurkjes draag je toch alleen in de zomer? Welnee, doe niet zo mal! Je moet je alleen even aanpassen aan de dalende temperaturen. Met enkele slimme stijltips pas je je jurken aan de kou aan en blijf je toch stijlvol en comfortabel rondlopen.

Hier zijn enkele slimme suggesties om je jurkjes herfstbestendig te maken.

1. Jurkjes in de herfst: voeg laagjes toe

Laagjes zijn je beste vrienden in de herfst. Draag een dunne coltrui of een shirt met lange mouwen onder je jurk voor extra warmte. Kies voor effen kleuren of subtiele patronen om je outfit interessant te houden. Wat dacht je van een vrolijk, dik vest? Dierenprints zijn weer helemaal in, volgens de herfsttrends 2023!

2. Ga voor gebreide materialen

Gebreide jurken zijn niet alleen trendy, maar ook uiterst geschikt voor de herfst. Ze bieden warmte en comfort, terwijl ze een gezellige uitstraling hebben. Combineer je gebreide jurk met dikke panty’s en laarzen voor een complete look.

3. Kies een warme panty of legging

Het dragen van panty’s of leggings onder je jurk is een effectieve manier om je benen warm te houden. Kies voor dikke panty’s in donkere kleuren, zoals zwart of donkerbruin, om je benen te beschermen tegen de koude wind.

Tekst gaat onder de afbeeldingen verder >>

4. Omarm lange laarzen bij jurkjes in de herfst

Lange laarzen zijn niet alleen een modieuze keuze, ze houden ook je benen lekker warm. Combineer ze met je jurk voor een elegante look en extra bescherming tegen de kou. Vorig jaar zag je al veel hoge laarzen – en die ga je in 2023 alleen nog maar meer zien.

5. Voeg een warm vest of jack toe

Een stijlvol vest of een jack is een geweldige aanvulling op je herfstoutfit. Draag het over je jurk om warm te blijven en voeg tegelijkertijd textuur en diepte toe aan je look.

6. Kies bij jurkjes in de herfst voor een trenchcoat of een lange jas

Een trenchcoat of een lange jas is een must-have voor bij herfstjurken. Deze buitenlagen bieden bescherming tegen de kou en geven je een gepolijste uitstraling. Kies voor neutrale kleuren die gemakkelijk te combineren zijn met je jurkjes.

7. Vergeet je accessoires niet!

Sjaals, handschoenen en hoeden zijn niet alleen accessoires, maar ook functionele items om je warm te houden. Kies voor materialen zoals wol of kasjmier voor extra warmte en comfort.

Meer over: