Ga naar de inhoud

Huwelijk Gordon gaat niet door? Het is bevestigd door Gordon zelf

Update:
huwelijk Gordon

En dan hoor je opeens op de radio, als je met je auto in de file staat, dat het ‘mogelijk’ uit is met Gordon en zijn verloofde. Later op kantoor komt hetzelfde nieuws voorbij bij de Telegraaf. En zoals dat altijd gaat in medialand: dan willen wij er natuurlijk ook het fijne van weten.

Met een groot netwerk en een beetje speuren komen we in een paar stappen uit bij een betrouwbare bron. Die ons dan kan vertellen of het echt klopt. Alleen deze keer doen we dat eens niet. 

De tekst gaat verder onder de Tweet.

Een nieuw huwelijk, we hadden ons er zo op verheugd

Redactie Startpagina had zich er namelijk helemaal op verheugd. Op deze bruiloft in het najaar. Een mooi, romantisch en positief verhaal maken. Daar hebben we allemaal steeds meer behoefte aan. Ellende is er genoeg. We waren zelfs van plan om nog voor de zomer naar Dubai af te reizen om daar vrienden te worden met Cornelis Willem Heuckeroth (ofwel Gordon). Dat wist hij alleen zelf nog niet. 

In tegenstelling tot de meeste Twitteraars willen wij Gordon het liefst een hart onder de riem steken en tegen hem zeggen dat we het verdrietig voor hem vinden. Het is gelopen zoals het is gelopen. Hopelijk kan hij er over een tijdje om lachen. Want dat is zijn grootste kracht. Laat niemand jou die aanstekelijke lach en je humor afpakken Gordon! 

Laat je ook niet intimideren door mensen op Twitter en andere social media kanalen, die roeptoeteren dat ze het wel konden voorspellen. Tuurlijk, wij van de redactie hadden ook zo onze bedenkingen. Is het niet te snel? Wie is die jongen? Maar wie zijn wij om daar negatief over te zijn. De liefde kan zo mooi zijn. En de liefde kan ook mensen in vuur en vlam zetten. Het overkomt je nooit of elke keer weer. Je wordt verrast door de liefde maar je kunt er ook door worden verraden.

Gordon trending op Twitter

Gordon is het onderwerp van de dag op Twitter. 25.000 + tweets. Tuurlijk want hij is een BN-er. ‘Fenix’ lacht hem uit met Whahahaha. En ook ‘JVergezel’ deelt maar wat graag het nieuwsbericht van de Telegraaf. ‘Onrecht’ is bang vannacht niet te kunnen slapen van het nieuws. Waarop Ria Blanke Vrouw reageert met: dan neem ik snel een slaappil. En dat vindt Onrecht dan weer lollig.

De tekst gaat verder onder de Tweets.

En zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan.

Gordon, ik kan je officiële Twitter-account niet vinden tussen de nepaccounts. Waarschijnlijk kijk je zelf toch voorlopig niet. Laat staan dat je praat met de media. Dus dan maar zo: Hou je taai Gordon en we wensen je alle sterkte toe!

Inmiddels heeft Gordon op zijn eigen Instagram laten weten dat hij ‘kapot’ is van verdriet.

Gordon: ‘alleen maar tranen, maar we gaan gewoon weer door’

Meer over: