Ga naar de inhoud

Gordon heeft trouwplannen met zijn nieuwe vriend na 10 weken

Update:
Gordon-gaat-trouwen

Gordon heeft sinds enkele weken een nieuwe geliefde. Gavin en hij zijn elkaar nog aan het ontdekken, toch hebben ze besloten én aangekondigd dat ze gaan trouwen. Critici vinden het allemaal wel vrij snel gaan, omdat Gordon en Gavin elkaar pas net hebben leren kennen. Ze zijn 10 weken samen.

Afgelopen jaren zagen we vele (jonge) mannen de revue passeren op Gordon zijn Instagram. Telkens was het de ware, dacht hij. Eerder gaf hij al toe dat hij had ontdekt waarom zijn relaties zo vaak stukliepen. Seksueel gezien vindt hij het erg fijn met jongens van in de 20, maar zij zitten geestelijk gezien nooit op hetzelfde niveau. In een ander interview liet Gordon weten dat hij in zijn leven 3 grote liefdes heeft gekend: Patrick, Adriaan en Bartho.

Hij was op dat moment samen met Raoul, waarvan hij dacht dat het zijn vierde grote liefde zou worden. Raoul was 19 jaar jonger en vanaf het begin hadden zij een knipperlicht relatie. De 2 kwamen telkens toch weer bij elkaar en kondigde zelfs aan te gaan trouwen. Kort daarna bleek het toch weer niet goed te gaan met de 2. Alle andere relaties zag hij als troostberen en omdat hij graag samen is met iemand.

Gordon in de rechtbank met zijn ex

Zijn relaties liepen vaak niet goed af, met tot gevolg veel negativiteit in de weekbladen en op Social Media. Het kwam zelfs een keer tot een rechtszaak in 2018. Zijn ex Kevin B. eiste een contactverbod, omdat hij beweerde te worden gestalkt door de zanger. Kevin verloor dit kort-geding.

Ook deelde hij berichten dat hij het leven niet meer kon waarderen. In 2021 besloot hij daarom om definitief naar Dubai te vertrekken.

Gordon vond de ware niet op TV

In 2017 deed hij nog een poging om in een RTL-programma zijn huwelijkspartner te vinden, maar eindigde toch weer alleen. Hij durfde de stap toen niet zo snel te zetten, want hij miste dat gevoel. Hij was toen misschien wel te wanhopig op zoek schrijft hij.

Je kunt elkaar ook tijdens het huwelijk beter leren kennen, toch zijn daar wat risico’s aan verbonden. Zo mis je de opbouwde historie, dat verbondenheid geeft. Dingen die je samen hebt meegemaakt, zowel positief als negatief, die je relatie versterken. En er zijn nog meer valkuilen bij een te vlot huwelijk.

5 risico’s aan te snel trouwen:

  1. Onvoldoende tijd om elkaar goed te leren kennen: Als een stel te snel trouwt, kan het zijn dat ze elkaar nog niet goed genoeg kennen. Dit kan leiden tot onverwachte verrassingen na het huwelijk, waardoor de relatie onder druk komt te staan.
  2. Gebrek aan compatibiliteit: Het kan zijn dat de partners niet goed bij elkaar passen, maar dit pas ontdekken nadat ze getrouwd zijn. Dit kan leiden tot conflicten en ongelukkig zijn in de relatie.
  3. Onrealistische verwachtingen: Wanneer mensen te snel trouwen, hebben ze soms onrealistische verwachtingen van hun partner en hun huwelijk. Dit kan leiden tot teleurstelling en ontevredenheid.
  4. Financiële problemen: Als een stel te snel trouwt, hebben ze misschien niet voldoende tijd gehad om hun financiële situatie te bespreken. Dit kan leiden tot spanningen en conflicten over geldzaken.
  5. Onvolwassenheid: Als mensen te jong zijn en te snel trouwen, kan het zijn dat ze nog niet volwassen genoeg zijn om een huwelijk aan te kunnen. Dit kan leiden tot problemen in de relatie en mogelijk zelfs tot echtscheiding.

Kortom, te snel trouwen kan leiden tot verschillende risico’s die een negatieve invloed kunnen hebben op de relatie. Het is daarom belangrijk om de tijd te nemen om elkaar goed te leren kennen en ervoor te zorgen dat beide partners klaar zijn voor het huwelijk, voordat ze zich binden.

Trouwplannen voor Gordon: nu wel de ware?

Gordon schrijft op zijn Instagram dat hij ‘het’ gevoel nu wel heeft en niet kan wachten om zijn achternaam Heuckeroth om te wisselen voor Gordon Rozario. Het plannen van de bruiloft kan beginnen.

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Meer over: