Ga naar de inhoud

Het juiste ERP of CRM-systeem vinden met deze 100% onafhankelijke tool

Update:
softwarepakket CRM-systeem of ERP
In samenwerking met:

Ben je momenteel op zoek naar een ERP- of CRM-pakket? Of heb je in het verleden deze uitdagende zoektocht doorgemaakt? Dan weet je hoe moeilijk en frustrerend het is om, zonder de benodigde kennis, een geschikt systeem te selecteren. Waar moet je allemaal op letten?

Jij als eindgebruiker hebt logischerwijs veel minder kennis dan de leverancier. Iedere aanbieder zal je keer op keer vertellen dat hun pakket het allerbeste is. 

Hoe kies je een geschikt systeem?

Hoe weet jij zeker dat je een goed systeem kiest? En hoe kun je er zeker van zijn dat je pakket voldoet aan je specifieke eisen en niet achteraf voor verrassingen komt te staan? Zonder de juiste hulpmiddelen zijn deze vragen lastig te beantwoorden.

Gelukkig is je zoektocht nu aanzienlijk vereenvoudigd dankzij de onafhankelijke vergelijkingstool van SoftwareMatching.io. Lees verder om te ontdekken hoe jij, samen met honderden andere bedrijven, nu alle tools in handen hebt om het juiste systeem te selecteren.

Een eerlijker speelveld binnen de zakelijke software branche

Softwarematching.io ziet het als haar missie om het speelveld binnen deze markt toegankelijker en eerlijker te maken. 

Zij hebben een onafhankelijke vergelijkingstool ontwikkeld. Het maakt SoftwareMatching.io niet uit welk pakket je kiest. Het gaat erom dat je het best passende systeem selecteert! 

Ben je op zoek naar een geschikt ERP- of CRM-pakket? Vul dan de vergelijkingstool hieronder in en ontdek welke software naadloos aansluit op je eisen. Het is uiteindelijk je eigen beslissing of je verder wilt praten met een van de softwareleveranciers. De regie ligt volledig bij jou. 

Waarom is het zo belangrijk een goede keuze te maken?

Een ERP- of CRM-pakket is erg kostbaar. Dit type software kost je organisatie snel duizenden euro’s per jaar. Denk hierbij aan licentiekosten, maar ook aan implementatie en trainingskosten. 

Iedereen moet uiteindelijk leren omgaan met de software die je voor je organisatie kiest. Ook wil je dat iedereen tevreden is met het door jou gekozen pakket. Een flinke verantwoordelijkheid dus om het juiste pakket te vinden! 

Voor wie is de vergelijkingstool geschikt?

En wat houdt de tool precies in? Peter, de CEO van SoftwareMatching.io, vertelt je hieronder wat de tool je oplevert: 

De vergelijkingstool gaat verder dan alleen softwarefunctionaliteiten. Met onafhankelijk en eerlijk advies willen we potentiële kopers de zekerheid geven dat ze met vertrouwen de juiste keuze maken. Personen met verschillende kennisniveaus moeten met vertrouwen de optimale softwareoplossing selecteren.

Dit doen we door de vragen echt te richten op de bedrijfsprocessen en niet op de softwarefunctionaliteiten en configuratie, onze vergelijkingssoftware vertaalt dit zelf naar een analyse. Onze tool koppelt je niet alleen aan een geschikt systeem, maar ook aan individuele implementatiepartners. Dit is binnen deze markt uniek.

Hoe vind je een ERP of CRM systeem dat perfect bij je organisatie past?

Doorloop binnen 15 minuten de volgende 3 stappen en vind een geschikt systeem:

  1. Beantwoord vragen over je bedrijfsprocessen. 
  2. Krijg een online overzicht met je persoonlijke advies en matchende leveranciers.
  3. Plan geheel vrijblijvend een kennismaking. 

Ontdek nu welk softwarepakket bij je bedrijf past:

Uiteraard is je zoektocht anders wanneer je ofwel naar een ERP ofwel naar een CRM-systeem zoekt.

Hieronder biedt SoftwareMatching.io je waardevolle informatie aan waarmee je het best passende systeem kiest. 

Extra hulp nodig bij het vinden van een ERP-systeem

Heb je nog wat extra informatie nodig om een goed ERP-systeem te kiezen? Bekijk dan deze pagina over hoe je een passend ERP-systeem kiest

Op deze pagina vind je 5 stappen waarmee je een ERP vindt. Ook ontdek je op deze pagina een 11-tal pakketten die mogelijk interessant voor je zijn. 

Extra hulp nodig bij het vinden van een CRM-systeem

Mis je nog kennis om een goede CRM-pakket keuze te maken? Op deze pagina helpen we je het juiste CRM te selecteren

Op deze pagina vind je 10 CRM-systemen waaruit je kunt kiezen. Ook geven we je waardevolle tips waarmee je leert het juiste pakket te kiezen. 

SoftwareMatching.io is er trots op het speelveld binnen deze markt eerlijker te maken. Succes met het vinden van het juiste ERP- of CRM-pakket!

In samenwerking met:

Meer over: