Ga naar de inhoud

7 prachtige feestjurken voor een maatje meer

Update:
Feestjurken grote maten

De feestdagen staan weer voor de deur en hier hoort een mooie outfit bij. Niet altijd gemakkelijk een feestjurk te vinden als je een maatje meer hebt. Of je nu op zoek bent naar een elegante maxi jurk, een korte dansvariant of een showstoppende feestjurk, jouw perfecte kerstjurk wacht op je! Ontdek hier jouw favoriete jurken voor grote maten.

Grote maten jurken gaan meestal tot en met maat 60 en zijn tot in de kleinste details afgestemd op het plus-size figuur. Deze bieden jou comfort, zonder in te leveren op stijl.

1. A-lijn jurken als feestjurk

Ben je op zoek naar een mooie jurk voor de feestdagen? Dan is een A-lijn jurk zeker geschikt. A-lijn jurken zijn wijd uitlopend vanaf de taille, waardoor ze comfortabel zijn rond de heupen en de buikstreek. Ze zorgen voor een klassieke, vrouwelijke look.

De stylingtip van onze stylist? Accentueer je taille met een riem voor een slanker silhouet. Combineer met hoge(re) hakken en een opvallende ketting voor een elegante uitstraling. Bedank ons later maar.

2. Wikkeljurken

Heb je een jurk nodig die jouw rondingen omarmt? De wikkeljurk is jouw beste optie! Deze jurken omhelzen prachtig de rondingen, dankzij de verstelbare pasvorm, waardoor ze perfect zijn voor verschillende lichaamsvormen.

Onze stylist tipt: voeg een brede tailleband toe voor extra definitie. Draag met enkellaarsjes en een lange ketting voor een moeiteloos chique look. Laat die complimenten maar binnenstromen!

3. Shift jurken

Als comfort jouw prioriteit is zonder de stijl op te offeren, dan zijn shift jurken jouw optie! Deze jurken hebben een losse, rechte pasvorm die zowel comfortabel als modern is.

Stylingtip: gooi er een opvallende blazer overheen om het compleet te maken. Combineer met ballerina’s of loafers voor die casual-chique uitstraling. Je zult er fantastisch uitzien en je net zo voelen!

4. Maxi jurken

Lang, elegant en oh zo veelzijdig! Maxi jurken zijn een geweldige keuze voor elke gelegenheid. Ze vormen een slank silhouet en laten je op je best voelen. Draag met hakken voor extra lengte en voeg een chique omslagdoek toe voor een trendy twist. Laat die innerlijke godin stralen en maak een indruk die blijft hangen!

5. Taille feestjurk

Wil je de nadruk leggen op je slankste deel? De taille jurk doet precies dat! Met een hoge taille net onder de buste, benadrukt deze jurk jouw prachtige figuur. Style het met een glitterriem voor een feestelijk vleugje. Combineer met schoenen met sleehak om je taille nog meer te accentueren en toch comfortabel te zijn. Je zult je net zo mooi voelen als je eruitziet!

6. Fit and flare jurken

Heb je een jurk nodig die jouw taille accentueert én de heupen flatteert? Ontdek de fit and flare jurk! Een “fit en flair” jurk verwijst naar een stijl van jurk die strak om het bovenlichaam past (fit) en vervolgens uitloopt vanaf de taille naar beneden (flair). Deze jurken zijn een winnaar voor een veelzijdige look. Voeg feestelijke oorbellen toe voor een speelse toevoeging. Bereid je voor op een stroom van bewonderende blikken!

7. Bodycon feestjurk

Durf je rondingen te omarmen met een bodycon jurk! Deze nauwsluitende jurken vormen jouw figuur op een elegante en verleidelijke manier. Elke maat verdient het om getoond worden!

Draag met een lange vest voor extra bedekking. Voeg opvallende laarzen toe voor die gedurfde, onweerstaanbare uitstraling. Bijvoorbeeld zilveren, gouden of metallic glanzende laarzen zijn op dit moment populair.

Klaar om de show te stelen!

Onthoud: Comfort en vertrouwen staat op 1

Ongeacht welk model je kiest, het belangrijkste is dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Experimenteer met accessoires, schoenen en laagjes om jouw persoonlijke stijl te omarmen tijdens deze feestelijke periode. Kies een kerstjurk die het beste bij jou past en geniet van elke magische moment van de feestdagen in stijl!

Feestjurken voor grote maten

Onze tip? Durf!

Meer over: