Ga naar de inhoud

Grace Kelly’s evenbeeld: te zien in gezicht van kleindochter Camille

Update:
Grace Kelly evenbeeld

Prinses Gracia van Monaco blijft een van de meest glamoureuze schoonheden aller tijden. Ook nu nog, meer dan 4 decennia na haar dood. Haar dochters, prinses Stéphanie en prinses Caroline, hebben de klassieke schoonheid gedeeltelijk geërfd van hun moeder. Zoals de foto op Instagram laat zien, is ook kleindochter Camille het evenbeeld van haar oma.

Kleindochter Grace Kelly is een kopie van haar oma

Camille Gottlieb, de 24-jarige kleindochter van prinses Gracia van Monaco en de dochter van prinses Stéphanie en voormalig paleiswacht Jean Raymond Gottlieb, is het evenbeeld van haar grootmoeder in een nieuwe selfie die ze op Instagram heeft gedeeld. Met haar blonde lokken in een chique föhnkapsel, volle lippen en prachtige botstructuur is Camille een kopie van de ‘Hitchcock Blonde’.

Dezelfde grote onschuldige ogen: 1 evenbeeld

Hun ogen zijn misschien wel de meest opvallende gelijkenis. Camille staart in de camera met dezelfde grote, onschuldige ogen die van Grace Kelly 1 van de grote schoonheden uit het gouden tijdperk van de cinema maakten.

De tekst gaat door onder de afbeelding >>

Hoewel ze buiten de schijnwerpers is opgegroeid, is Camille de laatste jaren begonnen met het opbouwen van een publiek profiel. Als populair figuur op Instagram, waar ze 100.000 volgers heeft, deelt de opkomende royal foto’s van skitrips naar de Franse Alpen, woestijnexcursies in Dubai en andere glamoureuze uitjes in de azuurblauwe omgeving.

Een tragische ongeval werd de prinses fataal

Grace Patricia Kelly was een Amerikaanse actrice die trouwde met de prins van Monaco: prins Reinier III van Monaco. Zij werd geboren op 12 november 1929. Ze is jong overleden in 1982 nadat ze een beroerte kreeg in de auto en daarbij om het leven kwam. Lange tijd waren er geruchten dat niet de prinses, maar haar dochter, toen 17 jaar, achter het stuur van de Rover 3500 had gezeten. Het was dezelfde kronkelweg als waar ze reed in beroemde scene uit de Hitchcock-film ‘To Catch a Thief’, waar ze de hoofdrol in speelde. Dochter Stéphanie liep op het eerste gezicht kleine verwondingen op, maar leek later een nekfractuur te hebben.

Bronnen: Tatler. Foto: Nationaal Archief.

Meer over: