Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Is een geheime liefde spannender dan je eigen relatie?

In samenwerking met:

Een geheime liefde ontstaat vaak onschuldig. Een flirt hier, een berichtje daar. Soms gaat het verder dan een beetje spannend contact en ontstaat er een buitenechtelijke relatie. Hoe gek het ook klinkt, met een geheime liefde creëer je spanning in je eigen relatie. In dit artikel geven wij tips om jouw relatie weer opwindend en speels te maken en sluiten wij af met een ultieme cadeautip. 

Tekst gaat verder onder de advertentie

De gevaarlijke charme van een geheime of tweede liefde  

Een geheime liefde of een verboden relatie komt vaker voor dan je denkt. Dit heeft verschillende oorzaken. Te beginnen met het onderwerp 'een liefde erbij'. Omdat hier minder (openlijk) over gepraat wordt, heb je het idee dat het minder voorkomt. Dit doen wij niet bewust, maar zó werken je hersenen. Daarnaast wordt iedereen opgevoed met het idee dat je maar verliefd kan zijn op één persoon en/of dat vreemdgaan niet door de beugel kan.  

Voorbeelden van een geheime liefde

•    Je hebt een relatie en wordt verliefd op een ander
•    Je relatie wordt niet goedgekeurd door familie en/of de directe omgeving
•    Je bent verliefd op iemand, maar dat mag hij/zij niet weten
•    Je hebt gevoelens voor een collega of iemand op de werkvloer

De voordelen van een verboden liefde 

Ons ideaalbeeld blijkt nog altijd die ene grote liefde, waarmee we de rest van ons leven willen doorbrengen. Degene die alle aandacht verdient. Je gevoelens kan je helaas niet sturen. We zien geregeld om ons heen dat het vaak niet bij die ene grote liefde blijft. En dat naast de eigen partner ook iemand anders wel eens verrast wordt of de aandacht krijgt. Een tweede liefde is spannend, mysterieus en grensverleggend.

Het kan ook voordelen voor je eigen, huidige relatie opleveren. Omdat je buiten de deur ‘snoept’ van wat anders, kan je vaak meer van je eigen partner genieten. Je ontdekt meer positieve kanten van je partner en waardeert ze meer. Wat de één heeft, heeft de ander niet. Zelfs het fantaseren over een geheime liefde kan al voordelen opleveren. Het stimuleert je (lust)gevoelens.

Cadeaus kopen voor een partner of een minnares 

Het blijkt dat mannen die vreemdgaan beide vrouwen een cadeau geven. Ze geven hun eigen, echte partner een traditioneel cadeau als een weekendje weg of een romantisch diner. De suggestieve en speelse cadeautjes - die meer lustgevoelens opwekken - gaan naar de minnares. Zij zijn goed voor een verleidelijker en spannender geschenk. De favoriete cadeaus voor minnaressen zijn lingerie en seksspeeltjes. 

Hoewel dit verhaal best logisch klinkt, is het dit jaar de hoogste tijd om het tij te keren. Waarom zou je je eigen partner géén spannend cadeau geven? Vergeet de typische clichés en ga dit jaar voor een avontuurlijk en intiem cadeau. Helemaal in deze gekke tijd hebben de meeste mensen meer dan ooit behoefte aan intimiteit. 

Maak de cadeaus voor je huidige partner een stuk spannender 

Het is nu het perfecte moment om met een spannend cadeau aan te komen. De kans is groot dat je door de omstandigheden meer aan huis gekluisterd bent, waardoor je jouw partner veel meer ziet. Omdat je elkaar zoveel ziet, of waarschijnlijk al jarenlang een relatie hebt, is de kans aanwezig dat er minder passie in je seksleven zit. En het is momenteel wat lastiger om je geheime liefde op te zoeken. Conclusie? Ga op zoek naar een spannend cadeau voor je huidige partner. 

Hoe ouder je wordt, hoe meer je de intimiteit (en seks) mist. Een seksspeeltje is dé ideale oplossing. Er zijn ontzettend veel seksspeeltjes op de markt. Maar waar moet je dan aan denken en welke kun je het beste kiezen? 

Seks-geheime-liefde

Seksspeeltjes vergroten het seksueel genot

Seksspeeltjes zijn attributen die gebruikt worden voor het vergroten van seksueel genot. Er bestaan wel honderden verschillende seksspeeltjes. Elk persoon heeft zijn eigen seksuele voorkeuren. Als je je aan het oriënteren bent (welk speeltje het beste bij jou, je behoeftes en je (bed)partner past), zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn. Oók als je al bed-speeltjes in je bezit hebt, zijn er wellicht andere speeltjes die jou veel meer behagen. Lees hieronder wat speeltjes voor jou kunnen betekenen.  

Stappenplan voor het vinden van jouw seksspeeltje

1.    Moeite hebben met het hoogtepunt bereiken?

Dan is een luchtdrukvibrator zeker een aanrader. Dit seksspeeltje heet wel een luchtdrukvibrator, maar het is eigenlijk helemaal geen vibrator. Het vibreert namelijk niet, het seksspeeltje werkt met luchtdruk pulsen. Hoewel de luchtdrukvibrator een relatief nieuw seksspeeltje is, is het ontzettend populair. Het is het bestverkochte seksspeeltje ooit! Zelfs vrouwen die nog nooit waren klaargekomen, beleven dit genot wel met een luchtdruk vibrator. Een groot voordeel is dat hij ook in een koppelvariant bestaat. Dan heb je (samen) dubbel zoveel plezier. 

2.    Meer behoefte aan een intenser orgasme? 

Dan is de butt plug aan te raden. Hiermee ervaar je een veel intenser orgasme. Wanneer je klaarkomt trekken de bekkenbodemspieren in je lichaam ritmisch samen. Tijdens dit samentrekken, spannen de spieren zich harder aan en wordt je orgasme nóg intenser beleefd. Dit kan voor zowel vrouwen als mannen een reden zijn om dit speeltje te gebruiken.

3.    Kan je niet genoeg van seks krijgen? 

Wil jij of jouw partner altijd maar meer in bed? Dan is de Tarzan vibrator dé oplossing. Dit speeltje bied je naast de standaard opties ook een opzetstukje voor clitoris stimulatie. Het seksspeeltje zorgt daarom voor dubbel genot. Ook vibrators heb je in verschillende soorten en maten. Zó heb je variaties in groottes, maar ook in vormen en materiaal. Er is er altijd wel eentje te vinden die bij jou of jouw partner past. 

4.    Is er voorkeur om het speeltje zo echt mogelijk te laten lijken?

Een dildo is dé oplossing als het vooral om de geslachtsgemeenschap gaat: zoals de (standaard) missionarishouding. Het is de voorloper van de vibrator en heeft vaak de vorm van een echt geslacht. Met een dildo kan je jezelf of een ander handmatig bedienen. Een groot voordeel van een dildo is dat je ze overal kunt gebruiken. In de douche, in de sauna of in bad – alles kan. Ga voor het exemplaar waar jij je het fijnst bij voelt.

5.    Is jouw partner toe aan iets heel stouts én spannends? 

Bestel dan een eitje dat bedienbaar is op afstand. Dit seksspeeltje heeft een bijbehorende afstandsbediening met verschillende vibratiestanden. De afstandsbediening werkt op afstand op 3G, internet of bluetooth. Zo breng je je partner op welke plek dan ook, naar een intens en bijzonder orgasme. Dit seksspeeltje is ideaal als voorspel of tijdens een spannend avontuur. Je kunt een eitje ook onder water gebruiken. Ongeacht wanneer je zin hebt en ongeacht waar je bent, jij hebt de controle in handen met dit vibrerende eitje. We hoeven niet uit te leggen dat dit enorm spannend is. 

6.    Zin in seks onderweg? 

Ben je veel onderweg of op reis? Dan is een mini vibrator een geschikt speeltje. Dit is - zoals de naam al zegt - een kleine vibrator. De bullet vibrator is hier een voorbeeld van: een subtiel en elegant seksspeeltje die je onbezorgd in je tas bij je draagt. Niemand zal het opvallen dat je dit seksspeeltje overal mee naartoe neemt. Je hebt zelfs mini vibrators in de vorm van een lipstick. 

7.    Geef je tijdens de vrijpartij graag de controle uit handen?

Is jouw partner grote fan van ‘Fifty Shades of Grey’? Dan zijn bondage speeltjes een manier om de spanning op een andere manier op te voeren. Met bondage is het aan te raden om voorzichtig te beginnen. Wat dacht je van handboeien? Het kan erg opwindend zijn om je handen met handboeien vast te laten klikken aan de spijlen van je bed en zo alle controle aan je partner te geven. Super spannend.

8.    Meer zelfvertrouwen tijdens de vrijpartij nodig? 

Van een sexy lingeriesetje wordt elke vrouw blij. Met een mooi lingeriesetje voel je je als vrouw zelfverzekerd en vrouwelijk. Helemaal als je deze krijgt van je partner. Dan is het extra leuk om dit setje aan te trekken, omdat je weet dat je partner je mooi vindt en het ontzettend sexy vindt. 

9.    Heeft jouw partner behoefte aan intimiteit? 

Merk je dat jouw partner behoefte heeft aan intimiteit? Dan is een massage een goed idee.
Massageolie is het ingrediënt voor een heerlijke massage. Massageolie is beschikbaar met verschillende geuren en smaken. Er zijn zelfs oliën die verwarmen en verkoelen. Je zult zien dat jullie band gelijk enorm versterkt. 

10.    Op zoek naar een multifunctioneel seksspeeltje? 

Spreken meerdere seksspeeltjes jou aan? Dan is het leuk om een wand vibrator te proberen. Deze seksspeeltjes hebben een trillende kop, waardoor ze multifunctioneel zijn. Wand vibrators zijn voor iedereen bruikbaar, ongeacht je sexe. Dit slimme speeltje kan je ook gebruiken voor een overheerlijke massage. Zowel bij het masseren als het stimuleren, zal de verwarmende kop van de Moonshake-massager een overweldigend gevoel geven. Je kunt dit seksspeeltje uitbreiden met opzetstukken, waardoor je hem kan veranderen in een koppel vibrator. Win-win! 

11.    Wil jouw partner dubbel zoveel genot?

Dan is een duo vibrator wat voor jou. De naam van deze vibrator spreekt voor zich: duo-werking, duo-pret. Het speeltje stimuleert clitoris en g-spot tegelijkertijd. Hierdoor beleeft een vrouw een ultiem orgasme. Klinkt veelbelovend he? 

Auteur: Ilse Bloemendal

In samenwerking met: