Ga naar de inhoud

Eloise van Oranje gaat stage lopen in New York

Update:
Eloise van Oranje in New York

In de bruisende straten van New York City loopt straks onze prinses van Oranje, Eloise. Ze kijkt ernaar uit om haar eigen pad te bewandelen, weg uit de schijnwerpers van het koninklijke leven. Dit doet ze natuurlijk niet zonder ons en haar grote schare volgers op de hoogte te houden. Via Instagram doet ze de komende maanden de groeten uit New York.

Prinses viert afscheidsfeestjes in Den Haag en Amsterdam

Voordat Eloise van Oranje naar haar ‘studentenkamertje’ in New York verhuist brengt ze haar laatste dagen door in Den Haag en Amsterdam. Op haar Instagram-account deelde de gravin een serie foto’s waarop te zien is waar ze haar afscheidsfeestjes vierde. In de afgelopen dagen heeft Eloise veel vrienden gezien en haar kamer ontmanteld. Als je hieronder door haar Instagram-account bladert, zie je de laatste beelden van het knusse appartement van de prinses.

Eloise geniet van de laatste dagen in Amsterdam en Den Haag, de tekst gaat verder onder het Instagram-bericht >>

Begin dit jaar kondigde Eloise al aan dat ze voor een stage van 6 maanden naar de Amerikaanse stad gaat. Ze kijkt er vooral naar uit om onopgemerkt over straat te lopen. We weten van Eloise dat ze eerder last had van mensen die haar aanstaren. Dat gaat in New York niet zo snel gebeuren en dit is de reden waarom veel meer prinsen en prinsessen in het buitenland studeren en werken. Eloise kan daarom niet wachten om het vliegtuig in te stappen.

Toch blijft de 21-jarige gravin wel contact met ons houden. Ze heeft indrukwekkend aantal van 432.000 volgers op Instagram. En daarnaast ze kan verdwijnen in de anonimiteit en zelf bepalen wanneer ze in beeld komt. En dus uit de buurt blijven van mensen die de prinses veroordelen op haar afkomst.

New York is een goede keuze voor de mode prinses

In New York, de stad die nooit slaapt, komt Eloise terecht in een wereld vol prikkels en inspiratie. Van het bruisende straatleven in Manhattan tot de artistieke vibes in Brooklyn. New York biedt een scala aan ervaringen die haar horizon gaan verbreden en haar creativiteit stimuleren.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht >>

New York is voor de mode prinses dé kans om mensen van over de hele wereld te ontmoeten, van alle rangen en standen.

Misschien ga jij deze zomer op vakantie naar de stad die lang lang geleden nog Nieuw-Amsterdam heette? Dan is de kans een stuk groter dat je de jonge gravin op straat tegenkomt dan in Nederland met alle protocollen van het koningshuis.

Meer over: