Ga naar de inhoud

Eloise vraagt om rust en ruimte ondanks ruim 400.000 volgers

Update:
Eloise koninklijke familie

Rutger reageert in De Oranjewinter op een interview met Eloise van Oranje in LINDA.meiden. In dit interview geeft zij aan haar leven eigenlijk helemaal niet zo leuk te vinden. Daar vindt hij duidelijk wat van.

Rutger vertelt dat Eloise het vervelend vindt dat ‘iedere scheet van haar wordt uitgelicht’, terwijl ze er voor gekozen heeft om influencer te zijn. Met haar 434.000 volgers is niet zichtbaar blijven onmogelijk. Tenslotte krijgt ze daardoor ook vele mooie aanbiedingen van organisaties, die ze wel ter harte neemt.

Eloise in LINDA.meiden

Op haar instagram pagina vertelt Eloise dat altijd maar in de aandacht staan soms vraagt om rust en ruimte.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Eloise vindt alle aandacht vervelend

In het populaire programma de Oranjewinter wordt het interview uitgebreid besproken. Haar leven schijnt geen pretje te zijn als je het artikel leest en dat verbaast Rutger ontzettend.

Bekijk de beelden terug hieronder >>

Eloise laat zich al eerder uit in interview in de LINDA

In een interview met LINDA. deelt Eloise van Oranje haar gedachten over haar ouders, bekendheid en negatieve reacties. De gravin wordt niet langer gezien als de dochter of kleindochter van, maar gewoon als Eloise.

Eloise werd afgelopen jaar lastiggevallen door de Duitse paparazzi, ze ervaarde regelmatig negatieve reacties, zowel vanwege haar rol als influencer als vanwege haar afkomst uit een koninklijke familie. “Vroeger vond ik dat moeilijk en trok ik dingen persoonlijk aan. Als iemand iets over mijn familie zei, kon ik echt boos worden. Maar dat is nu anders, op de een of andere manier komt het niet echt meer binnen.”

Het zelfvertrouwen dat ze nu bezit, heeft ze in de loop der jaren ontwikkeld, deels dankzij haar ouders. Ze legt uit: “Ik loop echt niet altijd en overal over van zelfvertrouwen, maar als het bijvoorbeeld gaat om discriminatie of nare opmerkingen over iemands lichaam, dan heb ik dat zeker wel. Daar kan ik heel krachtig op reageren.”

In hetzelfde interview in LINDA. vraagt rapper Glen Faria aan Eloise of influencer zijn haar droom is. “Absoluut niet. Ik ben zelfs blij dat het niet mijn baan is, dat ik niet met bedrijven hoef samen te werken om er geld mee te verdienen,” zegt de gravin. “Ik ben er gewoon ingerold en zie het voorlopig als iets leuks, een extraatje.”

Eloise van Oranje schreef onlangs nog een kinderboek en zet zich in voor goede doelen.

Beeldmateriaal: Talpa

Meer over: