Ga naar de inhoud

Draaiplateau om je koelkast te organiseren

Update:
Draaiplateau

Wil je ook meer ruimte voor je boodschappen en minder tijd besteden aan het schuiven en herschikken van producten in je koelkast? Dit slimme keukenaccessoire is ontworpen om jouw dagelijkse leven te vereenvoudigen en ervoor te zorgen dat je altijd precies weet wat er in je koelkast ligt. 

Het Action koelkast draaiplateau om je koelkast beter te organiseren biedt uitkomst. Het is niet alleen een praktisch keukenaccessoire, maar ook een product dat jouw dagelijkse leven een stuk gemakkelijker gaat maken. Of je nu een gepassioneerde thuiskok bent of gewoon van een georganiseerde keuken houdt, dit draaiplateau is vast en zeker een aanwinst. En ook lekker betaalbaar. 

Ruimtebesparend

Een van de grootste voordelen van het Action koelkast draaiplateau is het ruimtebesparende ontwerp. Met afmetingen van 42 x 28 x 4 cm (lengte x breedte x hoogte) past dit plateau gemakkelijk in de meeste koelkasten, zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Met een gewicht van slechts 1 kg is dit draaiplateau niet alleen praktisch in gebruik, maar ook handig bij het verplaatsen en reinigen.

Transparante kleur en stevig materiaal

Transparantie is een essentiële eigenschap van dit draaiplateau. Dankzij het gebruik van transparant PMMA-materiaal (polymethylmethacrylaat), zie je in één oogopslag wat er op elk niveau van je koelkast ligt. Dit zorgt voor een georganiseerde omgeving waarin je snel en gemakkelijk vindt wat je zoekt. De transparante kleur voegt ook een vleugje elegantie toe aan je koelkastinterieur.

Het gebruik van PMMA als materiaal voor het draaiplateau biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het is een stevig en krasbestendig materiaal dat goed bestand is tegen dagelijks gebruik. Dit betekent dat je op lange termijn kunt vertrouwen op de prestaties van dit plateau zonder je zorgen te maken over slijtage.

Tekst gaat onder de foto’s verder >>

Ook geschikt voor kruidenpotjes

Het draaiplateau is niet alleen voor je koelkast, het kan ook in je keukenkast gebruikt worden om je kruiden netjes te organiseren en op te bergen. Een draaibaar kruidenrek, 360° draaibaar. 

Niet alleen voor de keuken

Hoewel draaiplateaus vaak in de keuken worden gebruikt, zijn ze ook handig in andere ruimtes van het huis, zoals de badkamer, de studeerkamer of de garage. Ze helpen bij het organiseren van medicijnen, kantoorbenodigdheden en klein gereedschap.

Tips

Een draaiplateau in je keuken is een geweldige organisatorische tool. Hier zijn enkele tips en aanvullende informatie om het meeste uit je draaiplateau te halen en je keuken nog efficiënter te maken:

  1. Gebruik je draaiplateau als inspiratie voor maaltijdbereiding. Draai het rond en kies ingrediënten voor een creatieve maaltijd op basis van wat je beschikbaar hebt.
  2. Als je regelmatig nieuwe producten toevoegt, overweeg dan een eenvoudig rotatiesysteem. Plaats nieuwe items achteraan en neem de oudere items naar voren om ervoor te zorgen dat je altijd de oudste producten als eerste gebruikt.
  3. Voor een nog georganiseerdere keuken, combineer draaiplateaus met uittreklades in je keukenkasten. Hiermee kun je zelfs diepe kasten optimaal benutten.
  4. Reinig je draaiplateau regelmatig om ophoping van voedselresten te voorkomen. Een snelle afveegbeurt met een vochtige doek is meestal voldoende.
  5. Draaiplateaus zijn perfect voor het organiseren van kleine flesjes en potjes. Dit geldt met name voor kruiden, specerijen.
  6. Gebruik labels of markeer datums op producten om de houdbaarheid en versheid bij te houden. Zo kun je snel zien welke items eerst moeten worden gebruikt.

Geweldig om te hebben

Het zorgt voor een opgeruimde koelkast of keukenkastjes en vereenvoudigt het bewaren van je favoriete producten. Met dit draaibaar ontwerp wordt het organiseren van je koelkast een eenvoudige en stressvrije taak. Nooit meer worstelen om bij de achterste producten te komen! Bestel het vandaag nog online bij de Action webshop, voordat het uitverkocht is. 

Meer over: