Ga naar de inhoud

Max Verstappen te zien in nieuwe documentaire: ‘Off The Beaten Track’

Update:
Max Verstappen in nieuwe documentaire

Max Verstappen, de Nederlander die momenteel Formule 1-coureurs wereldwijd het nakijken geeft, komt binnenkort met een nieuwe documentaireserie. De lancering van ‘Max Verstappen – Off The Beaten Track’ is op 15 februari op Viaplay. Deze docu bevat andere beelden dan de vorige.

De serie belooft een exclusieve blik op Verstappen’s leven buiten de Formule 1. Dit bleef volgens Verstappen zelf vaak onderbelicht.

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Diepgaande kijk op andere zijde Verstappen

In 3 afleveringen belooft de documentaireserie de maar al te bekende sportman te onthullen. Dit is op 3 andere fronten die hem aan het hart liggen.

Ze werpen onder andere een blik op Verstappen.com Racing. Daarnaast op Team Redline en op de zakenwereld. Zijn manager Raymond Vermeulen begeleid hem daarin. Verstappen.com Racing laat ons kennismaken met Verstappen’s passie voor sim racing. Met zijn eigen sim racing-team, waar hij de krachten bundelt met andere professionele coureurs. In Team Redline zien we hoe Verstappen nauw samenwerkt met sim racers en gamers. Hoe hij betrokken is bij de ontwikkeling van racegames en het rijden van virtuele races.

Max Verstappen’s passie voor sim racing

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Verstappen’s betrokkenheid in de zakenwereld komt aan het licht. Zijn manager Raymond Vermeulen loodst de Formule 1-coureur door het zakelijke landschap. Waarbij sponsordeals en merkpromotie een groot deel van zijn bezigheden uitmaken.

Verstappen deelt zijn drijfveren in trailer

In de trailer van de serie zijn gesprekken met Verstappen te zien waarin hij openhartig vertelt over zijn passie voor de autosport en de bronnen van zijn inspiratie. “Het is geweldig om te doen wat ik doe. Ik ben mijn hele leven omringd geweest door autosport en mijn doel is altijd geweest om de beste te zijn,” deelt Verstappen met de kijkers.

De serie is te zien op Viaplay en belooft een rijk beeld te scheppen van het leven van Max Verstappen. Aangevuld met beelden en inzichten die nog nooit vertoond zijn aan het publiek. Zo krijgen zowel fervente als nieuwe fans de kans om meer te leren over het leven van Verstappen naast de racebaan.

Trailer nieuwe docu Max Verstappen

De tekst gaat onder de video verder >>

Wanneer is de nieuwe documentaire met Max Verstappen te zien?

De eerste aflevering is op 15 februari. Aflevering 2 en 3 volgend op respectievelijk 22 en 29 februari 2024.

Bron: racingnews365

Meer over: