Ga naar de inhoud

Met Viaplay in 2024 live genieten van F1 en sport: nu 20% korting!

Update:
Formule 1 Viaplay streamings platform

Formule 1-liefhebbers die de volledige actie graag het hele jaar live volgen, kijken via de streaming dienst Viaplay. Ben je niet bekend met Viaplay? Lees dan deze blog en kijk welk compleet aanbod Viaplay biedt.

Ontdek waarom een abonnement via onze Startpagina link jouw ticket is naar grenzeloze opwinding en nog veel meer entertainment.

Viaplay: voor net dat beetje extra spanning!

Waarom Viaplay? Viaplay biedt meer dan alleen standaard streaming. Het is jouw exclusieve paspoort tot een wereld vol sport, films en series. De belangrijkste reden waarom deze streamingdienst niet wilt missen is vanwege de Formule 1 die 2 maart van start gaat in Bahrein. Viaplay heeft tot het einde van 2024 de uitzendrechten voor de Formule 1 in Nederland in handen. Ben je een echte autosportliefhebber dan heb je al een abonnement op Viaplay.

  • Exclusief live sport kijken doe je dit jaar ook met 20% korting! Onderaan de blog lees je alles over de abonnementen.

Formule 1 kijken met Nederlands commentaar, nu met korting

Alle race-sessies hebben Nederlands commentaar van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk en kijk je live. Uitgebreide voor- en nabeschouwingen rondom kwalificaties, sprintraces en Grands Prix maken de kijkervaring daardoor extra compleet. In de studio of op locatie werpen analisten zoals Christijan Albers, Giedo van der Garde, Ho-Pin Tung, Tom Coronel, Allard Kalff en Kees van de Grint hun licht op de belangrijkste gebeurtenissen. Lees hieronder waarom Viaplay de moeite waard is!

Gratis toegang tot F1 TV Pro

Ook biedt Viaplay analyses van internationale experts zoals Mika Hakkinen, David Coulthard en Tom Kristensen: direct vanaf het circuit.

Een alternatief van hoog niveau voor Viaplay is F1TV Pro, de officiële streamingdienst van de Formule 1. Hier wordt eveneens alle actie live uitgezonden. Let op! Je krijgt een jaar lang gratis toegang tot F1TV1 Pro, wanneer je een Viaplay abonnement neemt.

Als abonnee heb je de vrijheid om zelf je gewenste taal voor het commentaar te kiezen. Hoewel Nederlands commentaar beschikbaar is en afkomstig van Viaplay, hebben abonnees ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld te kiezen voor het Engelse commentaar van Sky Sports.

Rondom kwalificaties en races worden er ter plaatse voor- en nabeschouwingen verzorgd door internationale experts. Deze programma’s zijn Engelstalig en worden zonder ondertiteling uitgezonden. Bovendien krijgen abonnees toegang tot livetiming, driver tracker en de mogelijkheid om mee te kijken met de ‘onboard-beelden’ van alle coureurs.

  • Het F1-seizoen staat voor de deur en start 2 maart in Bahrein! Bekijk de Formule 1 kalender.

Internationale live voetbalwedstrijden kijken

Mis ook geen enkel moment van de Premier League. Viaplay brengt alle 380 wedstrijden live naar jouw scherm. Ook dit is voorzien van Nederlands commentaar. Deze streaming dienst is daarom ook dé bestemming voor voetbalfans. Met analyses, hoogtepunten en exclusieve toegang tot extra content ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Naast Formule 1 en voetbal biedt de deze dienst een uitgebreid scala aan sporten. Voor elk sportliefhebber wat wils. Het platform brengt je de Bundesliga en brengt je ook dichterbij sporten zoals Darts, DTM en Snooker.

Een overvloed aan entertainment voor jong en oud

Kijk daarnaast ook de beste films, series en de leukste programma’s voor de (klein)kinderen. Viaplay is zeker niet alleen voor sportfanaten. Laat je vooral ook meeslepen door de nieuwste film-krakers en tijdloze klassiekers.

Ontdek films die je nergens anders vindt. Viaplay heeft een gevarieerde selectie voor de echte filmfanaten. Op de website kun je navigeren naar de secties ‘Series’ en ‘Films’ om een uitgebreid overzicht van beschikbare titels te vinden.

Leuk weetje: Met Viaplay heb je toegang tot volledige seizoenen, zodat je in 1 keer kunt ‘bingewatchen’. Geen gedoe meer met wekelijkse afleveringen!

Bij opa en oma kijken we Viaplay

Het leuke is: je maakt je (klein)kinderen extra blij met een abonnement. Lekker samen kijken en niets missen. Met de speciaal geselecteerde kinderprogramma’s krijg je geheid vaker visite of je kleinkinderen langs, hoe leuk is dat?

Viaplay heeft slimme abonnementsprijzen

  • Maandabonnement: Voor €15,99 per maand, met de flexibiliteit om maandelijks op te zeggen.
  • Jaarabonnement: Voor een jaarabonnement betaal je slechts €12,79 euro per maand. Je bespaart €38,40 per jaar. Het abonnement is opzegbaar na 12 maanden.
  • Let op! Abonneer je nu met 20% korting en start direct met kijken.
  • Tip: Voordeliger kan het ook zijn wanneer je gebruik kan maken van combinatiekorting bij je provider! 

Meer over: