Ga naar de inhoud

Bij Cristiano Ronaldo slaan stoppen weer door

Update:
Ronaldo

En weer weet Cristiano Ronaldo zich niet te beheersen in het veld. Dit keer plantte de 39-jarige spits zijn ellenboog in de nek van een speler van aartsrivaal Al Hilal. Dat gebeurde tijdens de halve finale van de Saudische Super Cup.

Ronaldo wilde de bal bij een ingooi weghouden bij tegenstander Ali Al-Bulaihi. Toen dat niet lukte zette hij zijn ellenboog in. Al-Bulaihi ging naar de grond. Ronaldo kreeg rood en kon vertrekken.

Vuist Ronaldo de lucht in

De steraanvaller kon zich niet vinden in de beslissing en liet dat met de nodige gebaren blijken. De voormalig sterspeler van Manchester United, Juventus en Real Madrid stak direct na de rode kaart richting de scheidsrechter zijn vuist in de lucht, alsof hij hem wilde slaan.

Roep om rivaal Messi

Terwijl hij zich richting de catacomben begaf, applaudisseerde hij op cynische wijze richting scheidsrechter. De tribune reageerde met het scanderen van de naam van zijn eeuwige rivaal Lionel Messi.

Sjaal tegenstander kruis

Het is niet de eerste keer dat Ronaldo negatief in het nieuws komt in het Midden-Oosten. Een maand geleden werd hij nog een duel geschorst nadat hij een obsceen gebaar had gemaakt. Ook verscheen begin dit jaar een video online waarbij de spits in de catacomben een sjaal van de tegenstander langs zijn kruis haalde.

Bronnen: Voetbalzone, FCUpdate

Foto: Elie Hokayem/Saudi Pro League

Meer over: