lelijke bakstenen

wat is goedkoper en mooier je huis bezette of zandstralen en opnieuw laten voegen vind de bakstenen echt lelijk en oud.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Uit eigen ervaring weet ik dat bezetten een pak duurder is. Maar als alle stenen schots en scheef staan heb je niet veel keuze natuurlijk.

Na een goede gevelreiniging en nieuwe voegen ziet je gevel er weer prachtig uit. Zandstralen is trouwens verboden, maar ze hebben daar andere technieken voor. Je huis bezetten lijkt mij geen alternatief daarvoor.

Als je je muren wilt bezetten, vraag dan eerst even na bij de gemeente of dat wel mag. In veel wijken mag je gevel niet afwijken van anderen.

Als je de muur laat waterstralen moet je de muur ook laten impregneren want de buitenste rand van baksteen is iets harder dan het laagje eronder. Door waterstralen haal je dat laagje er af en wordt de steen poreus door impregneer herstel je dat weer enigsinds. Het is wel verstandig om de muur ook opnieuw te laten voegen want deze loopt behoorlijke schade op. Het resultaat is er zeker naar. succes

Heb je al aan andere mogelijkheden gedacht? Schilderen, stucadoren, houten voorzetgevel.... Daarmee kun je het uiterlijk van je huis ook behoorlijk veranderen. Gaat het je echt om het uiterlijk van de huidige bakstenen gevel, of wil je nog iets meer. Vernieuwen, isoleren. Robert

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100