Is € 35 excl btw een reeele prijs voor de klussenier?

Hoeveel gaat het kosten bij bv 1,5 uur klussen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

35 euro ex btw is een gangbare prijs voor witte klussers. 1,5 uur klussen komt dan neer op 62,50 euro. Je kunt wel goedkoper aan klussers komen, maar dan heb je al snel te maken met beunhazen, of klussers, die het er zwart bij doen. Is dan maar af wachten hoe het zit met de geleverde kwaliteit en hoe er om wordt gegaan met garantie op de klus.

Is bij ons ook de gangbare prijs ,let er wel op dat vervoer extra kan aangerekend worden evenals de kosten van het materiaal

Door offertes aan te vragen bij erkende klussenbedrijven weet u de gemiddelde prijs. Bedenk dat een klus af moet en er verschillende klussen zijn, van tuinonderhoud, behangen, electra of sanitaire klussen. Spoedklussen ivm kortsluiting of waterlekkage.

de prijs van €35 is zeker niet te hoog dit is per uur inclusief btw 35*1.19=€41.65 per uur voor a1.5 uur ban je dus 1.5*41.65 =€62.47 kwijt exclusief voorrijd kosten en eventueel materiaal . als je bedenkt dat de klusser daar ook gereedschap sociale verzekeringen en dergelijke van moet betalen kom je aan dat redelijke tarief.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100