Wat is de beste site om een betrouwbare, niet te dure klusjesman te zoeken?

Ik zoek een klusjesman die incidenteel voor kleine klusjes kan bijspringen. Geen grote verbouwingen, maar kleine klusjes als het ophangen van een kapstok, rolgordijnen, kleine reparaties etc. Op welke site kan ik het beste zoeken naar zo iemand?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

www.proferta.nl www.klussenier.nl Met beide zeer goede ervaringen.

Bij mij in de buurt kan dat via de zorgorganisatie Evean. Je moet er wel lid van zijn, maar dan hebben ze behoorlijk wat hulp.

Bronnen:
http://www.evean.nl/

Vaak kan je aan iemand in de buurt komen via marktplaats.nl, anders moet je bij een uitzendbureau langsgaan, die hebben vaak mensen die dit goedkoop willen doen.

www.werkspot.nl Misschien houd je daar een vast 'mannetje' aan over.

Ik heb al diverse malen klussen laten uitvoeren via de website www.casius.nl. Werkt prima. O.a. tuin, badkamer- en wc-renovatie.

Werkspot is idd een goeie site. Mijn man is ook aangesloten bij werkspot en heeft het altijd enorm druk. Je kunt je klus dan aanbieden bij "klussen algemeen" , je krijgt dan aanbiedingen van verschillende klussers en daar kan jij dan uit kiezen. Als je dit niet handig vind zou ik op marktplaats kijken.

Op www.marktplaats.nl kun je gemakkelijk in uw buurt een klusjesman zoeken, met referenties. Een buurman of familielid vragen? Mijn Oma (ik weet niet wat uw leeftijd is enzo) heeft via haar Zorgverzekering (jawel via haar zorgverzekering) een klusjesman, tuinman en huishoudelijk hulp. Ik zou zeggen, bellen met je zorgverzekeraar en vragen of het ook bij hun in het pakket zit en wat de voorwaarden zijn. Succes!

Als je een verzekering hebt bij Unive dan kan je gebruik maken van 'Mijn Gemak', dit is een dienstenservice. Details zijn terug te vinden op hun website www.unive.nl Vaak ook wordt er via buurthuizen dit soort dingen geregeld, zou je ook eens na kunnen vragen!

iemand die je kent tegen een kleine vergoeding miss uit je directe omgeving?

Bronnen:
vrienden , kennissen, ....

www.mijngemak.nl Is van de ziektekostenverzekeraars. Of bij de gemeente kan je informeren naar de vrijwilligerspool die dit doet. In onze gemeente is er zoiets. Je moet zelf 5 euro per uur betalen en de vrijwilliger krijgt niks. Je kan ook op www.regeltante.nl kijken. Daar bieden ook veel mensen zich aan. Uurlonen zijn allemaal rond een tientje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100