Wat is het voor- of nadeel van een inloopdouche.

Is dit niet koud als je gaat afdrogen, een douchescherm houdt altijd de warmte nog even vast.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet idd de tegels wel even droogmaken met een trekker maar dat weegt niet op tegen de voordelen. Een douchescherm of gordijn moet je ook schoonmaken. Als je een douchedrain hebt dan blijft de rest van je badkamer droog. En wat de warmte aangaat, die is prima want door het douchen verwarm je je hele badkamer. Doucheschermen worden vaak vies in het 'glijgedeelte' van de schermen, of ze gaan kapot. Ik hoef niet anders weer! Toegevoegd na 46 seconden: En je kunt je gewoon in het douchegedeelte afdrogen

Zo'n scherm komt vol met spetters en kalkaanslag en dat moet je dan weer poetsen. Dat zie ik wel eens bij mensen: altijd na het douchen een trekker of zo over dat scherm en dan nog, wat een ellende. Alles wat je niet hebt, hoef je niet te poetsen. Trouwens: Afdrogen doe je toch buiten de douche? Je kan ook zeggen: een inloopdouche verwarmt meteen de rest van de ruimte, dus het warmteverschil voel je niet zo.

Voordeel is dat het er zo lekker warm is! en je badkamer ligt niet helemaal blank na het douchen. Nadeel is dat je die schermen moet schoonmaken!

Ik heb een inloop douche en ik wil nooit meer wat anders. Voordeel water loopt zo na het putje en een scherm hoef ik niet meer te reinigen want ik heb een betegelde muur. Koud is het niet want de warmte zit in je hele badkamer als je net als ik je muurtje niet tot aan het plafond laat zetten. Een nadeel heb ik nog niet ondervonden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100