Kan ik een megaballon opblazen met mijn longen?

Ik wilde graag deze ballonnen kopen, maar ben door de tekst niet zeker of ik deze wel kan opblazen met mijn longen: http://www.fopenfeestwinkel.nl/mega-grote-ballon-duif.html
Doordat er staat 'Speciaal gemaakt voor luchtvulling' vroeg ik me af of ik misschien een apparaat of pomp of iets dergelijks nodig had.
Ik hoop dat iemand me kan helpen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1 meter doorsnede, dat is iets meer dan 500 liter inhoud. Ja, dat kan met je longen/lichaam maar leuk is anders en meer dan 1 opblazen.. Het kan dus, maar een pomp is aan te raden, bijvoorbeeld een voetpomp voor o.a. luchtbedden. Wil je er veel opblazen dan zou ik zelfs een elektrische pomp of compressor aanraden.

Hiermee wordt bedoelt dat deze niet geschikt zijn voor het vullen met helium. De kleinere moleculen van helium zullen namelijk makkelijker door de huid van de ballon heen gaan dan lucht, hierdoor zal de ballon als het ware sneller leeglopen dan je wellicht zou verwachten. Lukt het niet om de ballon met de mond op te blazen, dan kan je altijd nog een simpele voetpomp of een fietspomp gebruiken. Toegevoegd na 5 minuten: Het eigenlijke antwoord is dus JA dat kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100