In welke winkels koop je rattenlijm?

ik heb al een tijdje een muis in huis en hij is zo slim dat hij nergens in trapt...geen kaas geen pindakaas geen gif geen valletjes geen zelfgemaakte val helemaal niks!

Toegevoegd na 1 dag:
ik heb bepaalde reacties gezien en ik zag dat mensen mij een dierenbeul noemen en een sadist. ik stel hier een vraag en verwacht nuttige antwoorden en niet afkrakende reacties waar ik niks aan heb! kijken wat jullie doen als je net een nieuw huisje hebt met je partner en je heb een muis in huis die NIET weg wil! dus graag alleen antwoorden waar ik iets aan heb!

Toegevoegd na 4 dagen:
Ok blijkbaar hebben wij een muis die van zoete dingen houdt en gif! wij hebben gisteravond 2 muizen gevangen met een ouderwetse muizenval en een zoete lekkerheid van marokkanen. hopelijk bleef het er bij 2 muisjes! bedankt iedereen voor de reacties! en ik ben SUPER blij dat ik GEEN rattenlijm hoefde te gebruiken!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Genoeg webshops: http://www.topdiervoeders.nl/muizen-en-ratten-lijm-p-440.html http://www.dierplagenshop.nl/Webwinkel-Product-10652375/Muizen-en-rattenlijm.html http://www.dierenparadijstheuns.com/vmchk/320-Diversen/Muizen-en-rattenlijm.html (goedkoopste)

Mijn buurvrouw heeft deze lijm bij de DA drogist gekocht

Muizen vinden vaak pindakaas wel lekker maar kaas eten ze echte alleen maar als er niets anders voorhanden is. Muizen zijn graan- en zadeneters. Inderdaad, gebruik een val maar dan wel met het juiste voer. Dierenwinkels zat waar ze je er alles over kunnen vertellen.

probeer maar eens :stukje chocola(melk) vastmaken aan het haakje van de val, zeker weten dat het lukt!! eigen ondervinding!

Heeft de muis al iets aangevreten? Dat is dan wat hij lekker vindt, en dat doe je dan in een val. Wij hebben muizen gevangen met juspoeder en droge pasta.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100