Ik wil mijn bel in huis (flat) zelf aan/uit kunnen zetten omdat ik overlast heb. Woningbouw weigert dit. Waar kan ik iemand vinden die dit kan maken?

Ik word midden in de nacht wakker gebeld. Gewoon uit plagerijen door mensen die uit de kroeg komen. Ik woon sinds kort in het centrum. Andere mensen in de flat hebben wel een speciaal schakelaartje bij hun bel en dat is geplaatst door de woningbouw destijds. Kosten moesten ze wel zelf betalen. Maar nu vraag ik het aan en dat wordt geweigerd! Ook als ik aanbied het zelf te betalen. Als ik vraag of zij een bedrijf weten die een schakelaartje kan plaatsen, dan krijg ik te horen dat deze via hen werken. Vraag ik om zo'n bedrijf/electricien dan op mijn kosten langs te sturen blijkt dat ook niet te kunnen. Hoe krom is dat???
Ik woon in Nijmegen centrum en ik hoop dat iemand een tip heeft. Woningbouw weigert gewoon maar mijn nachtrust gaat er op deze manier aan!

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk zit er in de meterkast al een schakelaar. De bel instalatie hoort als een aparte zwakstroom groep in de woning aanwezig te zijn volgen de NEN normering. hiervoor is dan altijd een switch aanwezig naast de 220/16amp automatische zekeringen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100