Hoe kan het, dat je iets kwijt bent en niet meer weet waar je het hebt gelaten?

Ik snap niet dat mijn vriend een hondenbench kwijt kan raken, kom op, het is de één na grootste die er bestaat, ik had 'm beloofd aan een vriendin en hij stond nog op zijn werk (achter in de winkel) maar in ene is ie weg, verdwenen... Kabouters ofzo? Hoe kom je erachter waar dat ding is gebleven? Je zou zeggen dat je zo'n ding niet over het hoofd ziet....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zoiets zie je toch niet over het Hoofd! Of het is een zooitje in die winkel... of je vriend is een beetje de weg kwijt;-) Zou inderdaad een groot kado in mijn schoen willen om het goed te maken..jammer voor jou vriendin,dat ze geen bench heeft..maar dan heb jij er tenminste nog wat aan overgehouden;-)

kan hij niet gejat zijn, en dus daadwerkelijk weg? Toegevoegd na 1 minuut: en als hij er nog staat kan hij best ingeklapt ergens achter staan.

Ik zou zeggen tegen hem dat hij voor straf een nieuwe moet kopen! En anders een andere vriend nemen, wat moet je met zo'n sukkel....

Of ergens neergezet terwijl hij is vergeten waar? Tja, hoe raken mensen dingen kwijt? Geheugen als een vergiet vaak.

Heeft hij die bench stiekem al niet verkocht, zonder dat je het weet.

Wie weet heeft hij hem nodig voor Sinterklaasavond ? Voor een suprise ofzo ? Misschien krijg je wel een hond in je schoen. Toegevoegd na 48 seconden: eeeeh in de bench.

Dat ding kun je inklappen en dan neemt ie ineens een stuk minder ruimte in en zie je m sneller over het hoofd als er iets voor staat.

Misschien heeft hij hem al eens aan iemand uitgeleend zonder er goed de gedachten bij te hebben gehad. Laat hij het eens aan zijn collega's vragen of zij het weten en anders een www(Wie, Wat, Waar) op hyves plaatsen ofzo. Dat kan ook nog wel eens wonderbaarlijke dingen opleveren. Typische mannen kwaal ;-). Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100