Wat is het probleem als de eene helft van het huis wel stroom heeft en de andere niet.

Graag snel antwoorden we hebben een aquarium met dure tropische vissen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je de stoppen kast gecontroleerd?Kom je er niet achter wat het is? neem een verlengsnoer en sluit dat aan. Suc6

Mogelijk heb je een probleem met je aquarium en is de aardlekschakelaar er uit. Probeer hem weer aan te zetten, gaat hij echter direct weer uit, doe dan de verlichting van je aquarium uit en probeer opnieuw. Gaat hij er nog steeds uit, trek dat je pomp er uit, of je verwarming. Ook kan je alles van je aquarium uitschakelen, daarna de aarlekschakelaar weer aan en dan een voor een alles van je aquarium weer inschakelen. Slaat de aardlek er weer uit, dan zit daar je probleem. Maar natuurlijk kan het ook met andere apparaten in je huis iets mis wezen, maar ook dan, eerst alle stekkers er uit en dan een voor een er weer in. Dan kom je er ook achter.

Dan is er een zekering gesprongen of de aardlek schakelaar heeft een aardlek gedetecteerd. Dus zou ik mijn aquarium maar aansluiten middels een verlengkabel aan het gedeelte wat nog wel deelneemt aan je stroomvoorziening. Mocht het aquarium nu naar behoren functioneren dan zul je de groepen moeten(laten) onderzoeken op storingen. Voor het geval dat het aQuarium ook op de andere groep uitvalt dan zul je de storing in het aquarium moeten zoeken. Verlichting en pomp kunnennatuurlijk defect geraken. Dan zal je het aquarium moeten afsluiten van je elektriciteitsvoorziening en deze problemen moeten oplossen. De elektriciteitsvoorziening in je huis is mogelijk op te lossen door een nieuwe zekering of door de aarlekschakelaar terug te draaien. Blijft natuurlijk staan dat je dan een oplossing voor ev. defecte apparatuur in je aquarium. Succes.

Waarschijnlijk ligt er een zekering uit, als je geen automatische hebt, maar van die "ronde" dan kan je soms slecht zien of ze goed zijn of niet, oplossing, ruil even met een van de andere wel werkende zekeringen(groepen). Als het hele maal niet lukt, is een verlengsnoer voor je aquarium een tijdelijke oplossing.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100